Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem akar velem lenni már?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem akar velem lenni már?

Figyelt kérdés
Nem rég szakítottunk a bnőmmel mert neki már csak egy barát vagyok semmi több ne érez irántam már semmit, és ha ezt el tudom fogani írhatok neki msn-en ha nem akkor töröljem le őt nem érdeklem. Mostanában ha írok neki nagyon undok alig válaszol. Már egy ideje viszont nem írtam rá, de ő se ír nekem mintha nem is léteznék nem érdeklem. A kiírásai azt tükrözik boldog és más pasikkal beszélget. Feladjam vagy próbáljam hanyagolni és várjak még kicsit, hogy hátha hiányzok majd neki???
2009. máj. 24. 22:48
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Hát nálam is hasonló a helyzet, mert én is összejöttem egy csajjal buliba és vele is így vagyok hogy írogatok neki iwiwen leveleket elolvassa, de nem válaszol.

Valószínű elmúlt már a szerelem az ő részéről és másra vágyik és ezen nagyon nehéz változtatni, de ha nagyon fontos neked akkor próbálj meg vele összehozni egy randit mint barátok, vigyél neki egy csokor virágot meg hasonlók... Az ilyeneknek mindig örülnek a csajok. Ha meg végképp nem megy akkor sajna nincs mit tenni... De sok sikert és drukkolok!!! :)

2009. máj. 24. 23:43
 2/3 anonim ***** válasza:

Hát szerintem felejtsd el őt, mert mi nők, ha egyszer azt mondjuk, hogy már nem érdekel a pasi, akkor többé nem fog, hiába jön oda virággal, meg kedves szavakkal, le x arjuk, ezzel csak megutáljuk őt, mert arra gondolunk hogy: - nemigaz nemérti már meg hogy nem érdekel! Hagyjon már békén!

De ez az én véleményem! Lehet a többi lány másképp van vele!

2009. máj. 25. 16:19
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Hát ez első válaszhoz annyit, hogy látni se akar... ha mondom, hogy találkozzunk azt mondja hagyjam már ezzel békén nem akarja és kész sajnos. A 2. válasz az elkeserítő... ha ő is így gondolkozik akkor tényleg nincs remény... azért hasznos volt a válasz köszi.
2009. máj. 25. 16:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!