Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
7 év korkülönbség sok? A nô javára.
Figyelt kérdés
30-as nô, 20-as férfi2012. jan. 9. 20:43
3/12 anonim válasza:
én imádnám mégha gyerekeid vannak nekem az is beleférne idősebb nő csak tapassztaltabb lehet én meg lévén h fiatalabb vagyok ki is tudnám elégíteni 21/F
4/12 anonim válasza:
30+/20+ éves korod ellenére nem tudod egyedül eldönteni, hogy neked ez sok-e? Elég szomorú...
5/12 Taksonyvezér válasza:
Szerintem nem. Különben is, úgy ideális, hogy a nő az idősebb! Hajrá! :)
6/12 anonim válasza:
Nem sok!Nekem a párom is 5 évvel fiatalabb 26/L
9/12 A kérdező kommentje:
:o) Na igen, az állóképesség. Tényleg jobb egy huszonévesnek? Én nem tudom, mert mindig idősebb férfiak voltak az életemben. Most először lenne egy fiatalabb. Persze hasznos lenne, ha tényleg igazad lenne 21/F!
köszi a válaszokat
2012. jan. 15. 23:22
10/12 anonim válasza:
Szexre? Nem sok!
Kapcsolatra? Sok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!