Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem élvezett el a pasi?
"miért kell neked hogy elélvezzen? gec1t akarsz nyelvi kapd be a lójét az ad eggy litert"
Ülj le 1-es.
alapvető nézetbeli különbségek vannak köztünk: 1. a telefont első körben falhoz is vágom ha szex közben csörög, de a minimum hogy rádobok egy pulcsit v vmit hogy ne zavarjon. 2. az orál szerintem ma már igen alap dolognak számít, főleg ha sima szex-szel nem tudtad kielégíteni a párod, akkor szerintem nem igazán vagy olyan pozicioban hogy finnyáskodj.
sajnos nem tudom azt mondani hgoy áh tuti nem a te hibád, mert lehet hogy igen. nem biztos, de igen valószínű. adj bele mindent legközelebb
fel is vetted a telefont?!:DDD
am lefeküdni simán megy olyannal akiben nem bízol meg de a szopás már nem megy, az érdekes...
Van olyan férfi, főleg ha idősebb, hogy nem akar elélvezni, mert nem akar összeesni utána, mint egy lufi.
Így sokszor és sokáig képes szeretkezni. Magyarul fel tudja venni a versenyt a fiatalabbakkal. De ennek ez az ára. Attól még nagyon jó így is, sőt.
persze hogy nem mindenki szereti. nem is kötelező. ám ha nem tudod kielégíteni a pasid szex-szel és kézzel, akkor vagy kielégíted szájjal, vagy nem elégül ki. Aminek következménye -feltéve hogy nem direkt nem akar kielégülni - hogy egy idő után ráun a dologra, és kitudja mi lesz a következő kérdés: a miért csalt meg, vagy a miért hagyott el?:)
nem mellesleg pedig neked is jó érzésnek kéne lennie hogy akkora örömöt okozhatsz a párodnak mint amit az orális szexel lehet okozni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!