Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem élvezett el a pasi?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem élvezett el a pasi?

Figyelt kérdés
Szeretkeztünk és nem ment el :O és ez engem nagyon zavart, nem volt sok időnk egymásra, mert engem hivogattak telefonon, de attól függetlenül jó volt, csak nem élvezett el, és ez engem idegesit...kérdeztem is tőle, és mondta h engem ne idegesitsen ez, mondtam én arra, h de ez azt jelentheti hogy nem vagyok elég jó.. ő mondta h nem erről van szó :) talán az orál segitene, de azt tudja h nem teszem meg. :) nem értem ezt az egészet, tönn mint másfél óráig voltunk együtt...
2012. jan. 9. 16:54
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

"miért kell neked hogy elélvezzen? gec1t akarsz nyelvi kapd be a lójét az ad eggy litert"

Ülj le 1-es.

2012. jan. 9. 17:04
 12/20 anonim ***** válasza:
na 10es látom te vagy itt az atomtudós.... ami az eszed illeti
2012. jan. 9. 17:05
 13/20 szamóca.. ***** válasza:

alapvető nézetbeli különbségek vannak köztünk: 1. a telefont első körben falhoz is vágom ha szex közben csörög, de a minimum hogy rádobok egy pulcsit v vmit hogy ne zavarjon. 2. az orál szerintem ma már igen alap dolognak számít, főleg ha sima szex-szel nem tudtad kielégíteni a párod, akkor szerintem nem igazán vagy olyan pozicioban hogy finnyáskodj.

sajnos nem tudom azt mondani hgoy áh tuti nem a te hibád, mert lehet hogy igen. nem biztos, de igen valószínű. adj bele mindent legközelebb

2012. jan. 9. 17:07
 14/20 szamóca.. ***** válasza:

fel is vetted a telefont?!:DDD

am lefeküdni simán megy olyannal akiben nem bízol meg de a szopás már nem megy, az érdekes...

2012. jan. 9. 17:09
 15/20 A kérdező kommentje:
nem erről van szó, csak én úgy érzem még nem jött el az ideje hogy azt csináljam, talán mert nem is akarom. nem mindenkinek van kedve az orális szexhez. :) én igy vagyok vele.
2012. jan. 9. 17:16
 16/20 anonim ***** válasza:

Van olyan férfi, főleg ha idősebb, hogy nem akar elélvezni, mert nem akar összeesni utána, mint egy lufi.

Így sokszor és sokáig képes szeretkezni. Magyarul fel tudja venni a versenyt a fiatalabbakkal. De ennek ez az ára. Attól még nagyon jó így is, sőt.

2012. jan. 9. 17:16
 17/20 szamóca.. ***** válasza:

persze hogy nem mindenki szereti. nem is kötelező. ám ha nem tudod kielégíteni a pasid szex-szel és kézzel, akkor vagy kielégíted szájjal, vagy nem elégül ki. Aminek következménye -feltéve hogy nem direkt nem akar kielégülni - hogy egy idő után ráun a dologra, és kitudja mi lesz a következő kérdés: a miért csalt meg, vagy a miért hagyott el?:)

nem mellesleg pedig neked is jó érzésnek kéne lennie hogy akkora örömöt okozhatsz a párodnak mint amit az orális szexel lehet okozni...

2012. jan. 9. 17:20
 18/20 anonim ***** válasza:
Szamóca , légy a feleségem :D !
2012. jan. 9. 17:23
 19/20 A kérdező kommentje:
Hat szamóca, örültem a válaszaidnak :) és kicsit jobb kedvem is lett.. következőkor beleadok apait anyait :))))
2012. jan. 9. 17:26
 20/20 anonim ***** válasza:
Én biztos kikapcsoltam volna azt a rohadt telefont. Semmi nem fontosabb,ha a párommal együtt vagyok, csak ő és szerintem 1-2 órahosszáig mindenki tud nélkülözni. Ez bezavarhatott nála simán.
2012. jan. 9. 17:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!