Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretném jobban megismerni a barátom öccsét. Hogyan kezdjek hozzá?
Figyelt kérdés
A barátommal több mint 1 éve járunk, és már többször is találkoztam az öccsével, aki velem egyidős, de nagyon keveset tudtunk beszélgetni. Nagyon szimpatikus, és jófejnek tűnik.:) Szeretném jobban megismerni, és ezáltal jobban beilleszkedni a családjukba. Ő is így áll ezzel szerintem,mert mondta a bátyjának, hogy szívesen jönne bulizni hozzám, ha bulit rendezek, de nem ismerne senkit, és fél... Gondoltam áthívom őt, és a bátyját,meg 1-2 havert,hogy fifázzunk vagy filmezzünk vagy ilyesmi.:) Csak félek, hogy visszautasít,mert akkor ciki lesz vele találkozni utána...
19/L
2012. jan. 9. 01:28
21/22 anonim válasza:
aranyos csaj lehetsz:) hát sztem ne félj áthívni, egy próbának jó, ha meg visszautasítja, akkor utána már nem kell vele foglalkoznod, te megpróbáltad, ciki meg max neki lehetne utána, mert te csak kedves akartál lenni:)
22/22 A kérdező kommentje:
Köszi :) akkor hétvégén azt hiszem, teszek rá egy próbát
2012. jan. 9. 10:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!