Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretném jobban megismerni a barátom öccsét. Hogyan kezdjek hozzá?
Figyelt kérdés
A barátommal több mint 1 éve járunk, és már többször is találkoztam az öccsével, aki velem egyidős, de nagyon keveset tudtunk beszélgetni. Nagyon szimpatikus, és jófejnek tűnik.:) Szeretném jobban megismerni, és ezáltal jobban beilleszkedni a családjukba. Ő is így áll ezzel szerintem,mert mondta a bátyjának, hogy szívesen jönne bulizni hozzám, ha bulit rendezek, de nem ismerne senkit, és fél... Gondoltam áthívom őt, és a bátyját,meg 1-2 havert,hogy fifázzunk vagy filmezzünk vagy ilyesmi.:) Csak félek, hogy visszautasít,mert akkor ciki lesz vele találkozni utána...
19/L
2012. jan. 9. 01:28
11/22 anonim válasza:
01.38: Igen, ez teljesen jó program így egyben.
12/22 A kérdező kommentje:
Rendben van, köszi a válaszokat.
2012. jan. 9. 01:43
13/22 anonim válasza:
Fifázni??? Ilyet ki tud mondani egy nő? Hogy fifázzunk? Szerelmes lettem.
14/22 A kérdező kommentje:
Azért nem kell ennyire dicsőíteni egy nőt, csak mert szeret fifázni.:D Szerintem több ilyen csaj is van...:)
2012. jan. 9. 01:51
15/22 anonim válasza:
ja.. szökőévente 1x születik ilyen
16/22 A kérdező kommentje:
Fiúk között nőttem fel:)
2012. jan. 9. 01:55
17/22 anonim válasza:
Ez semmi... Ha nézni is szereti a kérdező, az a valami:P
18/22 A kérdező kommentje:
Nézni csak élőben... Szerintem annak semmi értelme, hogy tévéből látom, hogy futkosnak és rúgdossák a labdát. Focizni imádok, de tévében valahogy nem jön be a dolog...:D
2012. jan. 9. 01:59
19/22 anonim válasza:
Na azért egy jó BL meccset ne mondjad, hogy rossz nézni:D Vagy egy jó angol bajnokit:P
20/22 A kérdező kommentje:
Barca-Realt néha végignézem, de más meccsekből elég pár perc és megunom:D
2012. jan. 9. 02:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!