Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lehet ő az igazi, de én még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet ő az igazi, de én még élnék. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

van egy tökéletes kapcsim, ami lassan 1,5 éve tart barátnőmmel, viszont mostanában egyre többször érzem úgy hogy nekem szűkségem van még egy kis életre, szeretném másokkal is kipróbálni, viszont nem szeretném ezt a biztos, és mellesleg nagyon kellemes kapcsit felrúgni.

20/F

2012. jan. 9. 00:11
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
74%

Nem vagy egyedül...Velem detto ugyanez van..Én szakítottam 4 év után.Te még csak másfél éve vagy a kapcsolatban és ilyeneket érzel.Sajnos nem lesz már hosszú életű a kapcsolatod...

Ha érdekel az én történetem: http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..

2012. jan. 9. 01:01
 12/19 anonim ***** válasza:
Én is így voltam mint te h évekig senkinek nem kellettem most meg jó páran szemeznek viszont ha én megtalálom az igazit többet egy nőre nem fogok nézni, mármint mint nő, megnézni megfogok 1'-2-t
2012. jan. 9. 08:29
 13/19 anonim ***** válasza:
0%
Polyamory
2012. jan. 9. 09:56
 14/19 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat !!
2012. jan. 9. 15:21
 15/19 anonim ***** válasza:
ÉS? Végül hogy döntesz ? Vele maradsz?
2012. jan. 9. 15:54
 16/19 anonim ***** válasza:
a nyitott kapcsolat a megoldás
2012. jan. 9. 18:16
 17/19 anonim ***** válasza:
Ha két fél között igazi a szeretet azt nem rontják el ilyen alávaló dolgokkal mint a nyitott kapcsolat.Akkor már inkább szakítanak.
2012. jan. 9. 18:20
 18/19 A kérdező kommentje:
Maradok vele, mert ebben a hülye világban kell egy biztos dolog legyen, és hálát kell adnom az égnek hogy kaptam egyet... ezt nem szabad elcseszni
2012. jan. 10. 13:22
 19/19 anonim ***** válasza:
Te tudod...csak nehogy úgy járj mint én.Hogy pár év múlva már tényleg nem bírod a belső hangot ...
2012. jan. 10. 15:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!