Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet ő az igazi, de én még élnék. Mit tegyek?
van egy tökéletes kapcsim, ami lassan 1,5 éve tart barátnőmmel, viszont mostanában egyre többször érzem úgy hogy nekem szűkségem van még egy kis életre, szeretném másokkal is kipróbálni, viszont nem szeretném ezt a biztos, és mellesleg nagyon kellemes kapcsit felrúgni.
20/F
de még akkor is túl fiatalnak érzem magam ehhez...
eddig buliban sosem volt sikerem, nem kellettem senkinek kb.
1,5 év alatt rengeteget változtam mind külsőleg, mind belsőleg... most bezzeg szemeznek velem, ismerkedni akarnak, és ez csak a disco... ott van még a fősuli is... borzasztó nehéz ellenállni :(
Akkor szakíts, aztán flörtölj meg kefélj ahogy jól esik. A lényeg, hogy ne csald meg a barátnődet.
Szerintem meg fogod bánni, de ha érzed, hogy ki kell próbálnod, akkor inkább kapcsolaton kívül csináld.
Kérdés, hogy később ki tudnál-e alakítani egy olyan kapcsolatot, amelyet tökéletesnek érzel. Tudnál-e olyan nőt taláni, akit a hibáival együtt a leginkább magadhoz valónak éreznél, és aki a hibáiddal együtt a leginkább magához valónak érezne.
Fiatal vagy még, adj egy kis időt (1-1,5 évet) a kapcsolatnak, ha akkor sem elégít ki 100%-ban, válts.
Mindenesetre akárhogy döntesz, elsődleges legyen az őszinteség. Ha még "élni" akarsz, akkor hagyd el, ne csald meg.
Kapcsolatban rendszerint tele van az ember önbizalommal, és úgy érzi, hogy könnyen fel tudna szedni valakit, ha független lenne. Aztán amikor egyedül van, akkor nehezebb a dolog.
Mindenesetre ha nem vagy boldog a kapcsolatban, akkor lépj ki belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!