Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van esély hogy szerelmes legyen belém?

Figyelt kérdés

Sziasztok. 3hete vagyunk együt a barátommal én szerelmes vagyok belé de Ő aztmondta nekem,hogy még nem igazán?Szerintetek belémszeret valaha?

15/L

2012. jan. 8. 23:27
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
15 évesen te nem szerelmes hanem naív vagy. =)
2012. jan. 8. 23:28
 2/11 A kérdező kommentje:
Nem az volt a kérdés. Van esély rá vagy nincs?
2012. jan. 8. 23:29
 3/11 anonim ***** válasza:
Ez olyan mint az orosz rulett.
2012. jan. 8. 23:32
 4/11 anonim ***** válasza:
Ha a belédszeret-et úgy gondolod, hogy belédmehet, akkor nyugodtan mondj igent.
2012. jan. 8. 23:46
 5/11 anonim ***** válasza:
Hát ez szívás.
2012. jan. 8. 23:48
 6/11 anonim ***** válasza:
Valszeg csak el akarja lopni a játékaidat.
2012. jan. 8. 23:56
 7/11 anonim ***** válasza:
tényleg naív vagy :d ha olyat mond, hogy nem igazán... lol és csodálkoznak, hogy mért tart itt a világ... mert a tizenéves jánykák járnak mindenkivel... nem kell ide érzelem meg szexualitás sem, csak járjunk valakivel az a trendi...
2012. jan. 8. 23:58
 8/11 szamóca.. ***** válasza:
persze. 50%. vagy igen, vagy nem.
2012. jan. 9. 00:33
 9/11 anonim ***** válasza:

Megvan az esélye, hogy igen, megvan az esélye hogy nem. Én pont a fordítottja vagyok, egy hónapja vagyok együtt a barátommal, ő azt mondta szeret, de én konkrétan még nem tudtam azt mondani neki. Pedig kedvelem, de várok még hogy átforduljon szerelemmé, és akkor mondjam neki hogy szeretem, ha tényleg úgy érzem. Szóval egy darabig légy türelmes szerintem, ha később sem jön neki az érzés, akkor gondolkozzatok a továbbiakon.

19/L

2012. jan. 9. 16:06
 10/11 kisvuk29 válasza:
van rá esély
2012. jan. 22. 21:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!