Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány évesek az a rengeteg sok okos kommenteló akik a párkapcsolatok terén toppon vannak?
ma 19:50
van amikor a válaszoló hulla fáradt és élni sincs ereje de azért összedob valamit mert úgy gondolja, hogy a kérdezőnek fontos a gyors válasz :)
Khmm...
Ez azért pár kérdésre is érvényes.
30 is elmúltam, több, mint egy évtizede élek párkapcsolatban, és sokkal boldogabbak, aktívabbak és elégedettebbek vagyunk, mint az itt kérdezők többsége.
Amire tudom a választ, arra írok.
Egyébként igen, az itt válaszolók és kérdezők többsége nincs 18, és aki egyszer kérdező, az két perc múlva válaszoló lesz, aki nagy arccal olt le mindenkit, mert ő jobban tudja.
:P
en nem ertem, hogy akar tanacsot adni egy 20 ev alatti vagy egy tapasztalattlan lany/fiu egy masiknak aki segitseget var el a masiktol. Nem is eleg ertett fel oda, hogy tudja vagy megtapasztalja azokat melyebben vagy nincs meg eleg ember ismere ..........
L 31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!