Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gátlásos vagyok a szerelemben. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Nem merem kimutatni az érzéseimet, nem merem őket kimondani, ha meg akar csókolni,elfordítom a fejem, mert ügyetlennek érzem magam.. Nagyon szeretem őt, mégis tele vagyok feszültséggel mielőtt találkozunk,mert félek,hogy bénázok.. Leginkább tényleg a csók dologgal vannak problémáim..2009. máj. 24. 14:00
1/4 anonim válasza:
Én is így voltam az első pasimmal...:S Nagyon szar:S:S
Csak reménykedni tudok, hogy a második pasimmal már nem lesz ez így, és nem leszek gátlásos.
Nekem az a legnagyobb bajom, hogy mások látják, hogy csókolózunk. Pl. meglát vmi ismi, és azt olyan cikinek érezném..:S úgyhogy legközelebb (második pasinál) majd megpróbálok először minnél eldugottabb helyre menni(:
16/L
amúgy a volt (első) pasim azt mondta, h nem vagyok elég érett a kapcsolathoz:D:D persze dobtam is..
2/4 anonim válasza:
Egyszerűen felejtsd el az egészet. Túl nagy jelentőséget tulajdonítasz a dolognak, ennyi az egész gond. :) Hidd el, a csók nem nagy cucc, és ha ügyetlen is vagy eleinte, bele fogsz jönni. Szerelemben a bénázás fogalma egyszerűen értelmezhetetlen, mert ha tényleg szeretsz valakit, akkor olyannak szereted, amilyen - aztán meg mindent meg lehet beszélni, lehet egymástól, együtt is tanulni, túllépni a kezdeti apróságokon. :)
3/4 anonim válasza:
Első: ha a csókot cikinek érzed, akkor igaza is volt, már bocs. :)
4/4 anonim válasza:
ÉN IS UGYANÍGY VAGYOK. ezért vesztettem el életem szerelmét. jobb ha változtatsz..ezt le kell küzdened,vagy sosem leszel boldog.tudom,hogynehéz. de bízz magadban, igenis jóvagy, és igenis ha az a pasi megcsókol kellessz neki és teccel nem ronthatod el ne görcsölj rajta.arra gondolj,h kellesz neki. a csókot nem lehet elrontani, engedd,hogy vigyen az érzés. amikor mésza talira hallgass vidám önbizalmat adó zenét gondolj arra h MIEN SZERENÉSSVAGY,H TALÁLKOZOLVELE.:)csak pozitivakon járjon azeszed.sok szerencsét
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!