Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van, akinél később jön meg a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van, akinél később jön meg a szerelem?

Figyelt kérdés

A barátommal másfél éve járunk. Végig éreztem, hogy szeret, de ritkán mutatta ki. Az elmúlt félévben meg egyre inkább kezd megnyílni. Nem mindennap, de gyakrabban utal arra, hogy mennyire hiányzok neki és szeretne minél több időt velem tölteni.

Régebben, mintha jobban viselte volna, mikor távol voltunk egymástól, viszont pár hónapja meg kevésbé.

Párom 22 éves, én 21.

2012. jan. 8. 01:40
 1/3 anonim ***** válasza:
Simán lehet..vagy,nem tudom milyen a múltja,esetleg az miatt volt olyan,amilyen,és igazából már jó ideje szeret úgy igazán,csak nem látszódott annyira vagy valami..
2012. jan. 8. 01:42
 2/3 anonim ***** válasza:
Lehet elfelejtett ajtót nyitni.. Velem is ez volt múltkor amikor rendeltem valamit a netről..
2012. jan. 8. 01:45
 3/3 A kérdező kommentje:
Hát ő az a típus, aki nem feltétlenül mondja ki, hogy mit érez. Előttem 2 évig nem volt senkije, akivel járt volna igazán, csak futó kalandok. Nem kellett senki neki, mondjuk kicsit magának való ilyen értelemben. De azt már az elején mondta, hogy szerencsés, hogy elsőre megtalálta az igazit.
2012. jan. 8. 01:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!