Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerinted is sokkal jobb jó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerinted is sokkal jobb jó nő van, mint jóképű/helyes/stílusos fiú?

Figyelt kérdés
2012. jan. 7. 17:07
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
szerintem ja
2012. jan. 7. 17:33
 12/14 anonim ***** válasza:
Nem vagyok buz*, de a 7. válaszolóban lehet, hogy leszbi hajlam van:) Én nem látnám, hogy sokkal több jó nő van mint férfi. Ez mindenkinek más meglátás. Ahány szem annyi nézet illetve a szépség mindenkinek más. 7. válaszolónak lehetnek a csajok szépek és a férfiak többsége ronda. Nekem meg sok nem szép lányXD de igaz a fenék és a mell stabilizálja a próblémákat.
2012. jan. 7. 17:36
 13/14 anonim ***** válasza:
Szerintem is így van.
2012. jan. 7. 17:43
 14/14 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem vagyok lezbi,de azért ebben az országban sokkal több jó külső adottságokkal rendelkező nő van,mint férfi.Ha meg nem,akkor nagy része tudja kompenzálni a viselkedésével meg a stílusérzékével.
2015. márc. 16. 22:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!