Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok VV Attila és Muri Enikő kapcsolatáról?
WOA! Imadom a konspiracios elmeleteket!!!!
Na, ki az a pizos forras? A blikk, netan youtube?
Kerlek, oszd meg velünk titkaidat!
"Magyarország nagy része nézi"
A 2-3 millió megvezetett ember mióta a nagy része?Kb 10 millióan vagyunk,tehát akkor én abba a 7-8- millióba tartozom aki nem nézi.Szerintem ez nagyobb nem?
Őszintén??
Enikő egy gyönyörű fiatal híres nő, tanult is ráadásul, Attila meg egy bunkó senkiházi troger f.sz, 2mickey eger füllel...
honnan vetted h 2-3 millió?
Szerintem többen vannak még ha nem is rendszeresen de bele-bele néznek azért sokan ;) .. Ahol én lakok itt is szinte mindenki h jajj de hülyeség..mégis nézik:)))
A műsor Magyarország legnézettebb reality-jévé nőtte ki magát az évek során. A Való Világ 1 és a konkurens Big Brother párhuzamosan futott a képernyőn egyazon műsoridőben. A VV első szériája 1,5 milliós nézettségével még csak szorongatta a Nagy Testvért. A nagy áttörést a Való Világ 2 jelentette, mely 1,75 millió nézőjével „kiütötte” a BB2-t. A hatalmas sikerre való tekintettel az RTL Klub elindította első magyar fejlesztésű valóságshow-jának harmadik sorozatát, a Való Világ 3-at. 2010-ben, 6 évvel a Való Világ harmadik szériája után az RTL Klub ismét műsorára tűzte a produkciót. A kezdeti nehézségek után a műsor végül beváltotta a nézettséghez fűzött reményeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!