Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy tudok kikerülni ebből? (...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudok kikerülni ebből? ( többi lent )

Figyelt kérdés

Van egy lány aki belém szeretett. Mivel elég zűrös ezért az elején próbáltam , diplomatikus lenni, de mindig úgy jött ki a lépés, hogy a segítségemre szorult, én meg mentem és segítettem neki, ahol csak tudtam. Küldte a kedves SMS-eket mikor találkoztunk ölelt meg etc… Egy idő után beadtam a derekam, én is bele estem.

Sajnos kiderült addig voltam érdekes számára, míg teljesen hideg voltam vele. Most, hogy magába bolondított, nagyon fáj, hogy így ennyire közömbös lettem számára.

Ezzel nincsen gond, mert tudomásul veszi az ember aztán tovább lép mondván legyünk barátok. De ez már 3. hete megy, mikor látja, hogy betelik a pohár akkor csinál mindig olyat amivel rám jön a lila köd és újra együtt vagyunk pár napig. Hétköznap nem foglalkoztam vele, mert ez így nem mehet tovább ( ő se foglalkozik velem ) aztán jön a hétvége , és mindig megtalál , én hülye mivel szeretem belemegyek …… Ezt már nem lehet csinálni tovább mert lelkileg kikészít most már. Ha rákérdezek érez-e valamit irántam mert úgy érzem bilincsben a kezem, kitérőválaszt add.

Nemrég lett vége egy komoly kapcsolatának lehet fél elkötelezni magát velem szembe ….. Alapesetbe ha nem ő róla lenne szó már elküldtem volna melegebb éghajlatra. Van valakinek valami megoldása erre ? Hogy tudnák ebből az érzelmi hullámvasútból kikerülni ? Közös a baráti körünk így az se megoldás, hogy kerülöm.

Ő 20 L én 22 F.

2012. jan. 7. 14:03
 1/1 anonim ***** válasza:
Ha most lépett ki egy hosszabb kapcsolatból, vigyázz vele nagyon.Jártam hasonló cipőben, és dettó ugyanígy szopatta a fejem, addig voltam érdekes, míg kvázi meg nem szerzett, aztán érzelmileg kuka..Legyél határozott..de semmiképp se hagyd hogy ezt így folytassa veled. Állítsd válaszút elé, ez a legegyszerűbb, csak h lássa mit veszíthet, ha képes eldobni, akkor annyit ér a csaj.
2012. jan. 7. 14:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!