Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van az hogy manapság a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy manapság a 17-18 éves lányok 28-30as pasikat keresnek maguknak? Mit élveznek bennük?

Figyelt kérdés
párkapcsolat
2012. jan. 7. 12:50
1 2
 11/15 anonim válasza:
a lányok érettebbek mint a fiúk. ezért van az, hogy a lányok az idősebbekre buknak általában. mert most komolyan.. mennyi különbség van már egy 18 éves lány és fiú között. szerintem sok.. bátyám 18 éves és sokan azt gondolják, hogy én érettebb vagyok nála 16 évesen.
2012. jan. 7. 14:21
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Kedves kérdező. Ha szereted te azt a lányt, vagy vonzódsz hozzá, akkor ne érdekeljen az a 11év. A lányok hamarabb érnek meg, mint a fiúk, ha a 17,18 éves fiúkat nézzük, főleg a mai világban akkor csomó sötét lyukat fogunk látni, bár nem minden esetben. A nők,lányok,csajok szeretik az érett férfiakat, ennyi. A szerelem nem korfüggő, és erre millió példa van. A fizikai test nem tud szerelmes lenni, a lelked lesz szerelmes, ami összefüggésben van az agyaddal, hiszen azzal fogod fel. A lelkednek meg nincs kora. Próbáld meg én azt mondom, s ha nem megy lehet szakítani, s kész.
2012. jan. 7. 14:28
 13/15 anonim ***** válasza:
11 év nem sok.
2012. jan. 7. 15:06
 14/15 anonim ***** válasza:
72%

A pénzt a biztonságot és a tapasztaltságot,de még elég jó karban is van ezek mellett..

Az érettségre rátérve :Elmagyarázná nekem hogy egy 17-18 éves lány miért érettebb mint egy 17-18 éves fiú?

2012. jan. 7. 15:10
 15/15 anonim ***** válasza:
Nemrégiben nekem is volt egy ilyesféle kalandom. A lány érettnek gondolta magát, de sztem nem volt az...Sajnos ennek a korosztálynak még a lételeme a folyamatos kavarás, bulizás. Nem elég érettek, h komolyan lehessen őket venni. Majd egy pár év múlva talán:) 34F
2012. jan. 7. 16:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!