Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi az esély egy 16 éves srácnak egy 18 éves lánynál?
Szerelmes vagyok egy 18 éves lányba, (én 10.-es, ő végzős)
többször mosolyogtunk egymásra, köszönünk egymásnak ha összefutunk (mosolyogva :D), váltottunk pár szót azt mondta "nagyon aranyos vagy" stb..
de nem tudom hogy ez nála mennyire komoly ..
szóval saját tapasztalat?
vélemény?
mert ha egy nő azt mondja egy férfira,srácra, hogy aranyos, akkor nem lehet köztük semmi?:D ez hülyeség..
Amúgy a kérdésedre válaszolva semmi sem lehetetlen, de én nem vágnék bele a helyedben..egyetemre megy [gondolom] , úgy már a találkozás is más lenne stb...
Annó 16-17évesen én is kaptam sokszor "aranyos, cuki" jelzőt, amit bevallok őszintén rettenetesen utáltam..egy férfi helyes legyen, ne aranyos alapon...
De, ez nem igazán jelentett semmit..ha aranyosnak tartott akkor is megvolt ha akartam..szóval a lényeg az, hogy ez nem feltétlenül igaz..ha egy nő nincs tisztába vele , hogy mennyire jó nő[egoista lányok:D] akkor nem fogja érdekelni a korod..normális esetben!
Lányok, lehet itt ilyen éretlen -2évvel olyan éretlenezni, de ha megismered és megfog nem érdekel majd..
9edikes vagyok és egykét osztálytársam 11edikes csajokkal haverkodik (NAGYON JÓ CSAJOK) és egyikkel le is feküdt mert nála aludt, még fotót is csinált a fenekéről ...
szal azért vannak kivételek és a srácnak is lehet esélye :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!