Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyi az esély egy 16 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi az esély egy 16 éves srácnak egy 18 éves lánynál?

Figyelt kérdés

Szerelmes vagyok egy 18 éves lányba, (én 10.-es, ő végzős)

többször mosolyogtunk egymásra, köszönünk egymásnak ha összefutunk (mosolyogva :D), váltottunk pár szót azt mondta "nagyon aranyos vagy" stb..

de nem tudom hogy ez nála mennyire komoly ..

szóval saját tapasztalat?

vélemény?

2012. jan. 6. 22:35
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
ha iylet mond, hogy aranyos vagy akkor ez innentöl felejtös :) egy végzős lány nem mondja a számára domináns hímre, hogy "aranyos vagy" :)
2012. jan. 6. 22:36
 2/11 anonim ***** válasza:
Nekem volt egy lány osztálytársam gimiben (nem mellesleg a legjobb nő az osztályban), aki összejött egy 1-2 évvel fiatalabb sráccal.
 3/11 anonim ***** válasza:
Szerintem hosszú távon semmi esélyed, de lehet hogy rövidtávon sem. Ha szeptembertől ő egyetemre megy, így is- úgy is vége lesz.
 4/11 anonim ***** válasza:
"nagyon aranyos vagy" = felejtős, csak nem küld el a faszba
2012. jan. 6. 22:45
 5/11 anonim ***** válasza:

mert ha egy nő azt mondja egy férfira,srácra, hogy aranyos, akkor nem lehet köztük semmi?:D ez hülyeség..

Amúgy a kérdésedre válaszolva semmi sem lehetetlen, de én nem vágnék bele a helyedben..egyetemre megy [gondolom] , úgy már a találkozás is más lenne stb...

2012. jan. 6. 22:52
 6/11 anonim válasza:
Semmi sem lehetetlen, én is összejöttem tizenegyedikben egy érettségiző lánnyal, pedig nem vagyok a koravén fajta. Persze azért 16 meg 18 azért valóban kicsit talán fura.
2012. jan. 6. 22:58
 7/11 anonim ***** válasza:
22:52: ilyen szituációban, ismerve a korosztály mentalitását , igen, azt jelenti :D
2012. jan. 6. 23:00
 8/11 anonim ***** válasza:

Annó 16-17évesen én is kaptam sokszor "aranyos, cuki" jelzőt, amit bevallok őszintén rettenetesen utáltam..egy férfi helyes legyen, ne aranyos alapon...

De, ez nem igazán jelentett semmit..ha aranyosnak tartott akkor is megvolt ha akartam..szóval a lényeg az, hogy ez nem feltétlenül igaz..ha egy nő nincs tisztába vele , hogy mennyire jó nő[egoista lányok:D] akkor nem fogja érdekelni a korod..normális esetben!

Lányok, lehet itt ilyen éretlen -2évvel olyan éretlenezni, de ha megismered és megfog nem érdekel majd..

2012. jan. 6. 23:13
 9/11 anonim ***** válasza:
59%

9edikes vagyok és egykét osztálytársam 11edikes csajokkal haverkodik (NAGYON JÓ CSAJOK) és egyikkel le is feküdt mert nála aludt, még fotót is csinált a fenekéről ...

szal azért vannak kivételek és a srácnak is lehet esélye :))

2012. jan. 8. 16:36
 10/11 anonim ***** válasza:
75%
60 százalék..
2012. jan. 8. 16:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!