Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én szerelmes akarok lenni. Valakivel kézen fogva sétálni. Valaki akinek azt mondhatom, szeretem. (? )
Én is erről álmodozom, épp egy ilyesmi kérdést tettem fel valamelyik nap.
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..
De én nem vagyok nagy szám, kezdem elfogadni, hogy örök magányra vagyok ítélve. :)
Ne is haragudj, de hogy más is így van ez nem olyan megnyugtató ám, sőt inkább rossz, mert így rájössz arra hogy egyre többen vannak az ideálok és a normálisabbak meg... mehetnek a gyakori kérdések oldalra panaszkodni, egy vízesésben evezünk pajti. 17 vagyok áprilisban vizsgázom de amint sikerül a vizsga komolyan én apait anyait beleadok, hogy találjak egy normális lányt
Ja és bocs hogy lepajtiztalak, nem is tudom milyen idős vagy...
17/F
Az előttem válaszoló oldalát olvastam ugyan olyan vagyok én is mint ti annyi mennyi hogy én 185cm és 66 kg ez sem jobb higgyétek el ez sem jobb...
17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!