Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párom önbizalom hiányos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom önbizalom hiányos lenne? Levegőnek nézik.

Figyelt kérdés

tegnap mesélte, hogy kb 1 hónapja az osztálytársai levegőnek nézik, ha ő nem beszél senkihez akkor kb levegőnek veszik, a legtöbb köszönni se köszön neki. meg azt is mondta nekem, hogy mikor megismert és elkísértem a suliba először, akkor még mindenki körül rajongta ki volt veled ez a jó pasi stb... 1 éve járunk már, és ez már nem cseng vissza és rossz neki. közben biztatom, hogy ne ezen rágja magát merjen megszólalni, mert elég szerény és csendes amúgy... volt egy olyan érzésem mintha engem eldobna és keresne egy új pasit ezért, hogy újra központi személy legyen egy darabig vagy önbizalom hiánya van? mindig ilyen személyiség volt, csendes és visszahúzódó viszont én a gimnáziumban is arc voltam ezért próbálom őt is segíteni, de nem akar változni sajnos. mit tegyek, jól gondolom , hogy el is dobhatna engem akár?

21/F 18/L

2012. jan. 6. 10:44
 1/6 anonim ***** válasza:

Mond el neki is, hogy te segíteni szeretnél valahogy, de félsz ettől. Ha tényleg szeret, meg fog nyugtatni, hogy erről szó sincsen. Az is lehet, hogy csak nagyon elkeseredett volt abban a pillanatban, és össze-vissza adta ki magából azokat a dolgokat, amelyek a lelkét nyomták. És ő lehet észre se vette, hogy mennyire rosszul jött ez ki.

Velem is volt ilyen, habár én az apámról beszéltem elkeseredetten olyannyira, hogy valami olyasmit mondtam, hogy ha nem létezne, akkor se lenne többet velem, vagy hogy ha meg lenne halva, már nem tudom. Mert amíg a hallgatótársam fel nem hívta a figyelmemet, hogy miket beszélek, nem esett le.

2012. jan. 6. 10:52
 2/6 anonim ***** válasza:

Nem hiszem ,hogy emietta eldobna,ha meg igen akkor csak azért járt vele,de serintem nem fog othagyni

19F

2012. jan. 6. 10:53
 3/6 anonim ***** válasza:
csak azért cserélne le, hogy újra a középpontban legyen, ez elég merész kijelentés, mert elmúlik az új pasival is az idő, és ha már őt is megszokják, akkor megint keres mást?! Szerintem beszéld meg vele azokat a dolgokat, mert nem cseng valami bizalom gerjesztően ez a szituáció. Én nem vagyok nagy arc, és ha párommal mentünk is valahová, nem azért hogy felvágjak vele, ha ő szeretne a központban lenni, de félénk hozzá, akkor vagy törődjön bele, vagy változtasson a magatartásán. Rajta áll, nem rajtad.
2012. jan. 6. 11:01
 4/6 anonim ***** válasza:

Hasonló volt a feleségem is. Sem a családjában, se a barátnői körében nem nagyon értékelték. Nagyon ragaszkodott hozzám, mert normális voltam vele. Viszont amint volt egy kis gond a kapcsolatunkban és jeleztem, hogy nekem nem minden OK, abban a pillanatban kifelé kacsintgatott. Logikus, hiszen nem kapta meg tőlem azt, amit tíz éven át megkapott és szüksége volt valakire, aki az önbizalmát helyre rakja. Viszont egy egészséges lelkű embernek nincs szüksége állandó támogatásra.

18 évesen még gyerek, sokat változhat, de ha tényleg hasonló, mint az exem, akkor csak azt tudom javasolni, hogy menekülj.

Egy beszélgetés nem árt, de fiatal vagy még...

2012. jan. 6. 11:21
 5/6 anonim ***** válasza:
Egyébként én azt tanácsolnám neki, hoyg kerítsen egy-két jó barátot a suliból, velük legyen el, ne foglalkozzék az osztálytársaival. Rögtön, amint lesz akivel beszéljen, nem foglalkozik majd azzal, hogy az osztálytársai minek nézik. És ha azok is lássák, hogy boldog, jókat nevet mással, akkor talán érdekelni fogja őket. És akkor nem is hiszem, hogy félrekacsingatna majd támaszért. Én is szeretem elmondani valakinek, ha gond van a kapcsolatomban, mert egy külső szemlélő meglássa a szálkát az én szememben is,a mit nem biztos, hogy észrevennék. Az nem mindegy, hogy ez a hallgató férfi-e vagy lány, vagy mit gondol, meddig terjed a vigasztalás, támogatás.
2012. jan. 6. 20:36
 6/6 rebeka1 ***** válasza:
sey love my
2012. jan. 24. 18:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!