Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon miért van ilyen sok szeret hiányos és önbizalom hiányos nő?
Figyelt kérdés
Akikkel én beszéltem,több mint a fele az,miét szerintetek?2012. jan. 5. 21:37
11/19 Macs1209 válasza:
Nézd végig a témát. Mindenki sír valamiért, hogy így úgy a pasija.. Tönkrevágják magukat ahelyett, hogy lépnének.
Amúgy meg azért önbizalomhiányosok, mert nem beszélgettek még el velem :P Garantáltan visszaadom bármelyikét :D
Nem rájuk mászni kell, hanem elbeszélgetni velük, helyre-
tenni őket. Bár bizonyos IQ érték alatt ez merész kihívás.
12/19 anonim válasza:
Mert csak a legjóképűbb pasik kellenek nekik, azoknak meg nem kellenek, és ebből arra következtetnek, h ők csúnyák.
13/19 A kérdező kommentje:
valaki fel tette az én kérdésem másik változatát, hogy miért van ilyen sok önbizalom hiányos pasi....szerintem azért nőből több van
2012. jan. 6. 15:54
14/19 anonim válasza:
Én se vettem észre, hogy 10en állnának sorba. Hát ezért vagyok szeretethiányos, mert nincsen ki szeressen. :S Ha legalább egy valakinek tetszenék, aki ki is mutassa, akkor már lenne egy kicsi önbizalmam, hogy nem vagyok olyan ronda. Mert a belsőmmel semmi baj sincsen, legalábbis szerintem, és mások is azt mondják. Megértő vagyok, törődő, hűséges, nem az féltékeny típus. Nem nyávogok mindenért, hisztizni se szoktam. Mégis mintha ez senkit nem érdekelné.
15/19 anonim válasza:
Utolsó, te is túl válogatós vagy, és aki nem egy Brad Pitt, azt észre se veszed.
16/19 anonim válasza:
Honnan tudod? Nem ismersz. Jelenleg is aki tetszik, egy dundi srác, akinek a szemöldöke kicsit össze van nőve, egyszóval minden, csak nem egy Brad Pitt. De engem ez nem érdekel.
17/19 anonim válasza:
Onnan, h egy lány csak akkor nem talál magának pasit, ha túl válogatós :P Persze saját magához képest, tehát egy bombázó megteheti, h csak a hasonló szintű srácoknak ad esélyt.
18/19 anonim válasza:
önbizalom hiány: a magazinok tele vannak kiretusált, sminkelt, szépített nőkkel. a nők is, és a férfiak is ezt látják, ezért rosszul ítélik meg a helyzetet. rájuk akarnak hasonlítani, de nem lehet, mert nem igaziak! a szeretet hiánynak meg a személyiséghez van köze, van aki többet igényel. vagy pedig tényleg úgy érzi, hogy kevesebben szeretik.
19/19 anonim válasza:
Sokan kevés dicséretet kapnak,kevés biztatást,pozitiv visszajelzést...
És ez szégyenlőssé,visszahúzódóvá stbvé teszi őket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!