Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mit csináljak? Tényleg várnom kell amíg engem is megtalál a nagy Ő?
Figyelt kérdés
A helyzet az az, hogy az egész baráti köröm ebben az utolsó egy hónapban hirtelen szerelmes lett, és hát bepasiztak/csajoztak, csak én nem. És én nagyon örülök az boldogságuknak meg minden, de viszont teljesen kétségbe is estem. Látom őket hogy ők boldogok, meg erről beszélnek folyton, meg mindig valahogy fontosabbak egymásnak, amit meg tudok érteni friss kapcsolatoknál, csak hát nekem ez mégis nagyon nagyon rossz. És tudom hogy mindenki azt mondja, hogy majd nekem is jön valaki, meg hogy nem kell azt erőltetni, meg el kell ezt felejteni, de én ezt hallgatom már 3 éve.
18L
2012. jan. 5. 20:57
2/8 A kérdező kommentje:
hát esetleg el kezdek én is nyomulni, csak én nem nagyon vagyok ilyen. nem tudom, el vagyok keseredve :(
2012. jan. 5. 21:01
3/8 anonim válasza:
Üdv a klubban... én is hasonló cipőben járok, de ráadásul én jó érzékkel mindig a ,,plusznehéz" helyzetekbe kerülök bele...
4/8 anonim válasza:
Ismerkedés, barátkozás és normális emberi viselkedés meghozza a gyümölcsét.
6/8 anonim válasza:
kicsit gyerekes vagy :Dde mindig add magad nem kell rámenősnek lenni szerintem 18F
7/8 A kérdező kommentje:
miért vagyok gyerekes? azért mert én is szeretnék valakivel boldog lenni?
2012. jan. 12. 16:21
8/8 anonim válasza:
Egyszerű a kérdésed!Shift+ő=Ő
ennyi xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!