Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok a lányok, akik magas intelligenciához jó testtel társulnak, tényleg nehezen találnak jó párt?
Én inkább az intelligens részt kérdőjelezném meg, mi számít magas intelligenciának ?
A másik pedig: értelmi, vagy érzelmi ?
Mert a magas intelligencia mindkét esetben mérhető tesztekkel (ezek hitelessége már megkérdőjelezhető) és konkrét számokat fogsz eredményük kapni. A jó test teljesen egyéni preferencia kérdése.
Nem kötekedésből, csak nem teljesen értem mi a kérdés.
Az én értelmezésem szerint azt a választ lehet erre adni amit a legtöbb itteni kérdésre, igen a férfiaknak számít hogy néz ki egy nő, de a "csak" már közel sem igaz.
Az alap kérdésre pedig leginkább azt lehet válaszolni hogy az adott lány személyétől függ, kit keres ő párként, mennyire magasak az igényeim párválasztásnál.
Az egész teljesen relatív, ahogy az összes emberekkel kapcsolatos kérdés.
Szerintem igaz. Jó test alatt azt értetted, tesz a testéért valamit. Én tornázok, futok, tehát eléggé atletikus alkat vagyok, vékony, és elég magas is. Intelligencia. Ez nyilván más kérdés, meg mihez képest ugye, orvosira járok, ha ez számít, sokat olvasok, nem vagyok hülye. Érzelmi intelligenciám viszont kb a nullával egyenlő. Nem vagyok érzékeny, nem vagyok romantikus, empatikus meg pláne nem, egyedül az igazságérzetem erős.
Nagyon nehezen találok párt magamnak, és nem, nem azért, mert bunkó vagyok. Valóban, elég nagy elvárásaim vannak, talán ez lehet az egyik dolog, mivel én nálam butább pasival soha nem kezdenék, és túl csúnyával sem.
Szóval nem tudom, mennyire tartozok bele ebbe a kategóriába, amit itt most felállítottál, kedves Kérdező, de a fent leírtak alapján igen, szerintem nehezen találnak párt maguknak.
Van benne valami.
Szerintem magas intelligenciával rendelkezem (nem egoista vagyok, csak jó az eszem). Az alakom is jó, bár ez szubjektív, mert kinek mi tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!