Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kezdeményezzek nála?
Van egy srác,aki nagyon bejön,két évvel idősebb nálam és van barátnője,de egyszerűen már megtetszett az első alkalommal és azóta odavagyok érte.A múltkor ott beszélgetett haveromékkal,ott állt tőlem alig 1 méterre,azt hittem eldurran a farkam.Az a baj,hogy nem szoktunk beszélgetni,mert nem ismerjük egymást,facebook-on nem merem bejelölni,meg ha ismerősöm is lenne úgyse mernék ráírni.Meg hát ott van a barátnője,akivel már nagyon régóta együtt vannak és láthatóan jól kijönnek egymással.Azért mégiscsak szemétség lenne tőle lenyúlni a pasiját.De nekem egyszerűen kell! Mit tegyek?
18/f
hát akk azzal kéne kezdened
szóval sztem ha akit akarsz van csaja akk sztem ö nem meleg ugyhogy hülye kérdés
Üdv!
Ha jól kijönnek a csajával akkor légyszi ne tedd! Könyörgöm! Minek? Nem olyan jó dolog másnak a kapcsolatát tönkretenni.
Legalább arra várj, amíg szakítanak. De ez nem azt jelenti, hogy meg kell sürgetni a dolgot! Relax, aztán lesz valami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!