Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit akar (hat) egy olyan pasi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit akar (hat) egy olyan pasi tőlem, aki?

Figyelt kérdés

Azt mondja, hogy:

- a köztünk lévő korkülönbség nem zavarja,

- tetszem neki,

- lefekszik velem (nem rendszeresen, ezt úgy kell érteni, hogy ismerjük egymást egy bizonyos idő óta (több hónap) és ezalatt már többször megtörtént a dolog, de másfelé nem mozdult el az egész. Eddig titokban történt, más nem tudott róla, de legutóbb kiderült mások számára is).

De amúgy meg nem kezdeményez, nem hív fel, szóval nem olyan, mintha valamilyen kapcsolat felé alakulna a dolog.

És független.

2012. jan. 5. 13:00
1 2 3 4
 21/33 A kérdező kommentje:
16. válaszoló: a naivságban sajnos igazad van. Ennek leginkább az az oka, hogy egy komoly kapcsolatom volt eddig, ami több, mint tíz évig tartott, és sem előtte, sem utána nem volt alkalmam megérteni azokat a mechanizmusokat, amelyek a felnőttek közötti (pár)kapcsolatokat működtetik.
2012. jan. 5. 13:23
 22/33 anonim ***** válasza:
B a sz i k rád. Vagyis téged.
2012. jan. 5. 13:28
 23/33 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Ha valakinek még vannak gondolatai ezzel kapcsolatban, azt szívesen veszem.
2012. jan. 5. 13:37
 24/33 anonim ***** válasza:
Szexet akár és valszeg van más nő is e célra rajtad kívül.
2012. jan. 5. 13:42
 25/33 A kérdező kommentje:
Azt nem is gondoltam, hogy én lennék az egyetlen, végül is miért is lenne így, hiszen nincs köztünk semmi, nem vagyunk elköteleződve. De azt tudom, hogy nem nős, és nincs állandó kapcsolata sem. Ha van is neki valamilyen, akkor azok csak egyéjszakás, nem komoly dolgok.
2012. jan. 5. 13:49
 26/33 anonim ***** válasza:
És te mit akar(hat)sz tőle? Miért nincs már férjed?
2012. jan. 6. 17:37
 27/33 rebeka1 ***** válasza:
baszniszerintem
2012. jan. 11. 12:08
 28/33 omba ***** válasza:

Nem értem ám, olyasmi vagyok, mit a pasi, - ha csak a szex is, hát kicsit aktívabban szeretném, meg mi az, hogy titokban?

Két felnőtt, független ember vagytok, nem?

Meg az is, mi, hogy valakivel összefekszik,és egy sms-t, vagy mail, se küld neki.

Ha te nem hívod, soha az életben nem találkoztok?

Egyikőtök valami szuperkém ????

2012. jan. 30. 00:19
 29/33 anonim ***** válasza:
Nem független..
2012. jan. 30. 17:52
 30/33 omba ***** válasza:
DE független, meg ha nem is, - voltam már ilyesmi helyzetben, de hát akkor is, gy kávéra, vagy sétára vagy sehogy se keresi a nőjét?
2012. jan. 30. 21:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!