Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi tegyek? Vajon nem akar mar semmit?! Vagy ilyen hamar bele tudtam zugni?! ( lennt a tortenet )
Osszejottem az egyik fiuval...o tette a szepet meg midnen.. kozbe minden fele probara tett hogy kiismerjen.. de ezek a probak eleg idegesitoek voltak pl: o milyen jol nez ki es hogy nekem is annak kell kinezzek.. mert ot ismeri az egesz varos es e miatt oltozkodnek e kihivoan ?! persze en mdontam nem, nem szeretnem ha kurv*nak neznenek! Ez utan modnta hogy orul hogy ezt valaszoltam es hogy igyis nagyon szep vagyok.. masik pl eloallt azzal hogy en tul jo vagyok hozza es hogy neki sokat szamit a sex es hogy inkabb szakitsunk mert nem akakrja elvenni a szuzessegem mert nem erdemli meg... nezte hogy mit valaszolok hogy odaadnam e magam de persze en modntam h akkor inkabb szakitsunk mert en egy ideig nem adom oda magam! masnap o jott h jajj nem akar szakitani csak egy proba volt meg hogy ezekutan szoba allok e vele es hogy o var ram nem erdekli a sex meg hogy szeret.. masnap meg lehivott de este mar nem jott le mert tanult.. es en megsertodtem mert mar hianyzott es 2 napja nem lattam.. es modntam hogy ha nem jon le akkor soha tobbet nem talizok vele.. erre o bevagta a sertodoset.. es 1 ora telefon beszelgetes utan elbucsuztunk ugy hogy o azt modnta hogy nem fog tobbet keresni mert megsertettem nagyon ezzel hogy nem akarok tobbet talalkozni vele es modnta hogy en ugyis fogom keresni mert hogy mar szerelmes vagyok bele... 3-dik napja hogy se o sem en nem kerestem.. de hiaba 2 hetet jartunk tenyleg nagyon hianyzik .. es sokat gondolok ra..
Szerintetek belezugtam?! Es ha igen azert mert o nem szorakozni hanem komoly kapcsolatot akart es hogy nagyon rendes volt ?! ( ez alatt ertem hogy orult h szuz vagyok.. mindig modnta h fekudjek le hamar mert suli van holnap.. hogy tanuljak.. meg ha taliztunk akkor is mindig modnta hogy szoljak anyumnak hogy vele vagyok h ne aggodjon.. meg mindig vigyazott ram.. es nagyon jo volt vele lenni.. )
16/L o 19/F
Segitsetek mert nem tudom mit tegyek.. megfordult a fejembe hogy en hivjam.. de baratnoim inkabb elleneztek.. mert ha o nem keres akkor szerintuk se nagyon akar mar semmit :(
Nagy arc lehet ez a csávó, mi az msn címe? :D
Egy másik 19 éves gyerek ..
hat jol nyomja.. mert nah nagyon jol nez ki .. ad magara.. aranyos szep a szaja.. meg izmos .. szoval azert szeritnem van benne bekepzeltseg :D
de nem hivom akkor :P
ha o keres akkor keres es kesz :P
koszi amugy a tanacsokat !!!
ja, bunkó paraszt.
Pontosan az a fajta ember, aki csak játszik állandóan, nem képes kötődni, aki 25 éves korára kiég, és egyedül fog meghalni egy lyukban valahol.
aham.. de szeritnetek akkor miert modnta annyira hgoy komoly kapcsolatot akakr ?!
Mert votlak 1 2 eves kapcsolatai..
jah meg miert tett volna probara (azt modnta hogy nek iez azert volt jo hogy kiismerjen es hogy ez altal kozel kerultem a szivehez ..)
szoval mar nem ertek semmit..
gondotlam hogy csak azert hogy lefekudjek vele de akkor mit erdekelne hogy milyen vagyok .. meg miert nezne a sajat javaimat ?!
meg hogy megker szepen hogy menjen le msn rol mert hogy suli ?!
nem ertem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!