Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudtam hova kell irni, ezért ide irtam. Szerintetek mit akar?
Figyelt kérdés
van egy fiú aki tetszett nekem még szeptemberben de megirta, hogy nem lehet köztünk semmi csak barátság. Megpróbáltam barátkozni, de ő még azt hitte mindig, hogy tetszik nekem pedig nem. Azután a barátnőm irt vele és azt mondta, hogy tőle lehet barátság és hogy ráám fog irni, már ezt várom olyan 3-4 napja. Aztán ma is találkoztunk ő ment haza és letért egy kis mellékutcára a haverjával én meg indultam a szokásoson és kijött az utcából ami pont ott ér véget ahol én mentem és megállt a végén látta, hogy jövök én megálltam és lefordultam. Még egyszer találkoztunk de akkor már majdnem mellettem volt. Vagy is nem olyan közel pár méter választott el. De én még mindig azt várom, hogy barátkozni fogunk. Szerintetek ilyenkor ő mit akar? Tudom nem láttok be a fejébe de akkor is kb. mit akarhat?! Mert nem tudom követni. Előre köszi a rendes válaszokat.2011. nov. 6. 17:52
1/5 anonim válasza:
nem igazán értettem ezt az utcás dolgot, de ha jól veszem ki, akkor szerintem kerüli veled a személyes kontaktust, föleg azok után, hogy azt üzente majd keresni fog. Próbálj irni neki, az a legtisztább. Nyiltan térj ki a dolgokra,és hogy neked rosszul esik, hogy ilyen veled.
2/5 A kérdező kommentje:
én kerültem el őt az utcás résznél....amúgy éppen most irtam neki de nem válaszol
2011. nov. 6. 19:32
3/5 A kérdező kommentje:
de csak azért kerültem el mert ott volt a haverja is..amúgy elmentem volna előtte nyugodtan csak a haverja végett
2011. nov. 6. 19:34
4/5 anonim válasza:
értem. várj még 1-2 napot, ha akkor sem válaszol, akkor próbáld meg túltenni magad rajta, mert akkor sajna egyértelmü, hogy nem szeretne semmit sem töled.
5/5 A kérdező kommentje:
hát meglehet...már 1x túl tettem magam ezen de utánna meg láttam, hogy fent van és irtam neki azután a barátnőmmel irtak és azután megint elkezdtem..
2011. nov. 6. 19:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!