Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akarhat tőlem valamit?
Figyelt kérdés
Nyáron feküdtem bent egy kórházban elég hosszú ideig,ott volt egy orvos,aki furcsán viselkedett velem,mintha udvarolt volna.Mosolgyott rám,simogatott,integetett,sűrűn járt be hozzám,bizalamasabb volt velem,mint a többi beteggel,ha a folyosón voltam,mindig nézett engem,ha ott volt.
3 hete voltam egy koncerten,ez az orvos is ott volt,amint meglátott,engem nézett,elég feltűnően,barátnőimnek is feltünt,hogy miért néz engem egyhuzomban az a valaki.Talán akrhat valamit tőlem,sokkal idősebb,és családos,akoncerten is lányával volt,de engem nézett az a férfi sokáig.
2012. jan. 4. 21:49
2/4 anonim válasza:
Nem tök mindegy, ha egyszer családja van??
3/4 anonim válasza:
Pont ma mesélte az egyik barátnőm, hogy van egy férfi, 30éves, és tetszik neki a 16éves barátnőm. Úgy furcsállottam, hogy most mit akar tőle, már majdnem a lánya lehetne. Aztán mondta, hogy volt a srácnak egy 12éves kapcsolata, 17évesen jöttek össze, és most, hogy szakítottak, tininek érzi magát, és szeretne fiatal lányokkal összejönni, hamár ez kimaradt eddig az életéből. Lehet, hogy ő is unja a családi életét, vagy csak szeret megnézni más csajokat, nem is feltétlen, hogy akarna tőled valamit. Amúgy te is kiskorú vagy még, vagy miért zavar ennyire? Neked is bejön ő?
4/4 A kérdező kommentje:
bejött akkor még a kórházban,de én nem akranék tőle semmit,de több mint 20 év a korkülönbség
2012. jan. 4. 22:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!