Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tetszem neki, vagy képzelődöm?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszem neki, vagy képzelődöm?

Figyelt kérdés
Szóval... van egy srác aki nagyon tetszik nekem 2 éve :) kiskorom óta ismerem, 8 évvel idősebb mint én. 16 éves lány vagyok. az utobbi időben keztem eljárni bulizni... és ahányszor talizok vele, mindig mosolyog rám megölel, megsimogat, meg ilyenek. szoval nemtudom hogy most mi van. mert igy nekem ez rossz. mivel en elegge odavagyok érte. szerintetek bejövök neki, vagy nem?! előre is köszi a válaszokat......:*
2012. jan. 4. 20:07
 1/8 anonim ***** válasza:
31%
Szánalmas lehet a srác, ha 24 évesen gyerekek jönnek be neki.
2012. jan. 4. 20:08
 2/8 anonim ***** válasza:
95%
Felteszek neked egy igen hülye kérdést. Jól figyelj! Miért nem kérdezed meg a sráctól? =)
2012. jan. 4. 20:10
 3/8 A kérdező kommentje:
őőő nem tudom :D
2012. jan. 4. 20:11
 4/8 anonim ***** válasza:
64%

ne haragudj, de a srác csak megakar dugni

24 évesen izgatja a fiatal 16 éves tested

engem is izgatsz, szóval tudom miről beszélek

2012. jan. 14. 14:28
 5/8 anonim ***** válasza:
Egy baszásra kellesz neki, aztán otthagy. Most mit vársz? Ő 8 évvel idősebb... nem fog leállni veled komoly kapcsolatba max. olyan csak szex és más semmi.
2012. jan. 14. 15:41
 6/8 anonim ***** válasza:

Jól megbasz, ameddig mozog, szétszúrkálja a fingódad és cső.

Nem kizárt am , h komoly kapcsolatot akar, ismerek olyat, aki a saját apjához hasonmló koruval házasodott össze.

2012. jan. 14. 16:30
 7/8 Kriszta_9 válasza:
Sajnos igaza van az elotem hozaszolonak. Ha jokepu, es bermelyik lanyt megkapja akkor igen az csak lefetetni akar. Sajat tapasztalatbol mondom, nem jo ilyen fiatalon ekkora korkulonbsegekkel jatszani, nagyon veszelyes...
2012. jan. 18. 16:21
 8/8 anonim ***** válasza:
Vigyazz hogy mibe kezdesz bele mert eleg nagy a korkulombseg koztetek .Legy elovigyazatos!Amugy lehet ep komoly kapcsolatot akar veled.
2012. júl. 29. 19:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!