Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszem neki? Vagymi?

Figyelt kérdés

Van egy lány, akivel mostanában együtt lógok. Teljesen vidám volt meg minden amíg oda nem jött haverom. Kérdezett valamit aztán mondta hogy a csaj meg én akkor most egy pár vagyunk. De én mondtam hogy nem a barátnőm. Ahogy kimondtam a mondatot a lány már rohadtul nem volt vidám. Sőt, rendesen látszódott rajta hogy szomorú.

Tetszem neki? Vagymi?

2011. dec. 23. 00:01
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Mivagy?
2011. dec. 23. 00:09
 2/7 anonim ***** válasza:
neked ebből nem egyértelmű?
2011. dec. 23. 00:10
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Igen,biztos azért volt szomorú,mert azt mondtad,hogy nem a a barátnőd.
2011. dec. 23. 00:11
 4/7 anonim válasza:
100%
a hangsúlyból is függ. :) mondjuk, ha nekem azt mondaná előttem a fiú, akivel barátok vagyunk(mondjuk tetszik is nekem...), hogy "nem a barátnőm" de jó lekezelő hangon, hát szarul esne, mert úgy érezném, egy csepp esélyem sincs... a nők általában túl reagálják/komplikálják a dolgokat. (magamról tudom :D ) de mondjuk más jeleket észrevettél, vagy bóknak értelmezhető kifejezéseket? mert akkor lenne egyértelműbb, így elég nehéz, lehet csak szimplán megbántotta...
2011. dec. 23. 00:13
 5/7 anonim ***** válasza:
Ő többet gondolt erről a kapcsolatról. Ne okozz neki csalódást.
2011. dec. 23. 01:06
 6/7 anonim ***** válasza:
Igen, tetszel neki, valószinüleg a helyesirásod és a kiváló fogalmazási készséged miatt.
2011. dec. 23. 01:49
 7/7 anonim ***** válasza:
szerintem vagymi.
2011. dec. 23. 02:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!