Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszem neki? Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Van egy srác akit nem ismerek... Egy fitneszterembe járunk. Majdnem minden alkalommal ott van. Tetszik nekem... és nagyon sokszor elkapom a pillantását vagyis látom, hogy néz és én is ránézek max. mosolygok de ennyi... Meg sokszor van úgy, hogy végzem a gyakotlatom és ránézek és látom, hogy néz. Mit tegyek, hogy ismerkedni tudjunk? Szerintetek azért néz mert esetleg szimpi vok neki vagy esetleg azért mert bénazok?2011. dec. 12. 19:34
2/9 A kérdező kommentje:
vicces vagy...
2011. dec. 12. 19:36
3/9 anonim válasza:
sztem azé mert edz és sok benne a feszkó. ezt meg benned (beléd akarja) levezetni :)
4/9 anonim válasza:
Szólítsd le.
"Néma gyereknek anyja se érti a szavát."
5/9 anonim válasza:
Talán azért gyúr, mert a kisméretű péniszét próbálja kompenzálni valamivel.
6/9 A kérdező kommentje:
nem mind1 h mér gyúr? nem egy olyan kigyúrt bekébzelt alkat... csak edz
2011. dec. 12. 19:44
7/9 anonim válasza:
nemrég egy férfi írt ehhez hasonló bejegyzést.ugyanaz a szitu csak a nemek fordítottak.:)))
8/9 A kérdező kommentje:
nem láttam azt. Hát en 17 éves vok lány.. ő hány éves? és neki milyen vállaszok voltak? Kicsit félek leszólitani mi van ha kinevet és hűlyének néz?
2011. dec. 12. 19:56
9/9 anonim válasza:
ezt böngészgesd egy kicsit, biztos nem fog kinevetni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!