Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Hogy tudnám elcsábítani? Érdemes lenne küzdeni érte valamit tenni, hogy elfelejtse és összejöjjünk?

Figyelt kérdés
Van egy srác aki nagyon tetszik, és nem vagyunk közömbösek egymás számára. A baj csak az, hogy a srác 1 éve szerelmes egy lányba, de okok miatt nem jöttek még össze, nem tudom az okát, de egyáltalán nem is biztos, hogy a csajnak kéne.
2009. máj. 22. 19:38
 1/6 anonim ***** válasza:
Szióka! Szerintem amíg szerelmes a lányba addig nem lesz köztetek nagy lamour. Bár összejöhet Veled, de akkor csak felejtető szerepére kérne fel. Várd meg amíg elfelejti magától a lányt, ismerkedjetek! Én nem szeretném ha összejönnék egy sráccal és amíg vele vagyok a fejében egy másik lány járna.
2009. máj. 22. 19:53
 2/6 anonim ***** válasza:
Szerintem nyomulj rá, drukkolok..:D
2009. máj. 22. 19:56
 3/6 A kérdező kommentje:
Már úgymond összejöttünk, csak elkezdtem féltékenykedni, és végül elmondta, hogy van ez a csaj, és volt mikor elgondolkozott, hogy velem marad, de mivel féltékeny voltam így nem.De még mindig lenne esélyem, volt aki azt tanácsolta várjak rá még pár hetet, hátha végiggondolja, de azért jó lenne egy kis lökés neki:D
2009. máj. 22. 20:03
 4/6 anonim ***** válasza:

Pont ez van velem is, csak h én vagyok a lány akibe szerelmes a srác, s engem nem érdekel. Sztem barátkozz vele minél többet, mert előbb utóbb elmúlik, s majd ott leszel Te! Én például drukkolok a lánynak aki hajt erre a srácra h jöjjenek már végre össze.

Hajrá! Sok sikert :)

2009. máj. 22. 21:29
 5/6 anonim ***** válasza:
Hajts rá keményen nem kell a rizsa :D én is bele vagyok zúgva a volt barátnőmbe még mindig, de ettől függetlenül örülnék ha valaki jó csaj most rám hajtana úgyis padlón vagyok... Szal hajrá!
2009. máj. 23. 01:38
 6/6 A kérdező kommentje:
És hogy hajtsak rá? Mert ha szólok neki, hogy lenne-e kedve talizni, akkor már lehet rögtön levágja, bár tudja, hogy nekem kell, és lehet ezért nem találkozna velem. Msn-en szoktunk beszélni, ha fent van.
2009. máj. 23. 14:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!