Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elhagyott a barátnőm. Nagyon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elhagyott a barátnőm. Nagyon el vagyok keseredve. Mivel kössem le magam ami eltereli a figyelmem, és hogyan tegyem magam túl rajta?

Figyelt kérdés
sokat veszekedtünk mert ő nagyon hisztis volt és a bolhából is elefántot csinált, de én nagyon szerettem, és állítólag ő is engem. Aztán szilveszter este amikor együtt elmentünk bulizni már másnál aludt. Az orrom előtt fűzte a másik arc de meggyőztek a haverok hogy ne szóljak érte mert fölösleges balhézni. Természetesen azért szóvá tettem de ő csak annyit mondott hogy neki csak kuriózum hoyg itt találkozott olyannal akit akár ismerhetne is mert közel lakik hozzá. Egy birka türelmű ember vagyok és részeg is voltam úgyhogy nem foglalkoztam vele, de aztán amikor másnap előkerült, én nem nyeltem le a dolgot rögtön(ami szerintem érthető is). Amin ő felhúzta magát és vissza ment a másik sráchoz ami persze csak utólag derült ki, mert azt mondta hogy hazamegy. Elég messze lakunk egymástól kb. 250km és ő már a másik sráccal ment vissza, aki viszont közel lakik hozzá ugye.A legrosszabb az egészben hoyg ő viszont engem hibáztat ezért. próbálok a cimbikkel lenni minél többet de eddig is találkoztunk elég sűrűn ezért az sem köti le teljesen a figyelmem. Tudom hoyg el kellene felejtenem, de nem megy. Mert akárhányszor felidegesitett a hülyeségével akkor is nagyon sok szép emlék jut eszembe meg hogy soha többé nem fogom látni és ettől el vagyok keseredve. Mit tegyek? 22f /21L
2012. jan. 4. 10:14
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező, sajnos ez az a kérdés amire nem egyszerű választ adni, én már fél éve küzdök vele. A legjobb tanácsom talán csak az lehet, h a szerelem jön és megy, de a barátaid nem véletlen vannak. :)
2012. jan. 4. 10:16
 2/12 anonim ***** válasza:

Megmondod neki, hogy szép volt, jó volt, köszönöd, hogy együtt lehettetek, de tényleg így a legjobb.

Keress egy másik csajt.

2012. jan. 4. 10:17
 3/12 anonim ***** válasza:
Olvassd a híreket, hogy a Viktátor miként dönti meg a demokráciát és viszi csődbe az országot. Az majd eltereli az aprócska problémádról a figyelmed.
2012. jan. 4. 10:28
 4/12 A kérdező kommentje:
viktorkán már meg sem lepődöm ezért nem is foglalkozom vele de kezdetnek nem rossz ötlet. :)
2012. jan. 4. 10:32
 5/12 anonim ***** válasza:
Gondolj arra h legalább nem egy ilyen lánnyal kell leélned az életed, lesz nála jobb is. Ilyen esetben én beülök a kocsiba, elmegyek vmelyik közeli nagyvárosba nézelődni, vásárolni, kikapcsolodni, és rájössz arra h nélküle is milyen szép az élet, meg sporolsz is.
2012. jan. 4. 10:32
 6/12 anonim ***** válasza:
menj el k*rvázni egy jót..:)
2012. jan. 4. 10:34
 7/12 A kérdező kommentje:
az a baj hoyg nagyvárosban lakom és ez sem annyira izgi már.
2012. jan. 4. 10:47
 8/12 A kérdező kommentje:
és persze csóró is vagyok jelen pillanatban :\
2012. jan. 4. 10:49
 9/12 anonim ***** válasza:
Szerezz egy fegyvertartási engedélyt. Egy mesterlövész puskát. Utána pedig döntsd meg a kormányt. :D
2012. jan. 4. 10:55
 10/12 anonim ***** válasza:

Hűű, átérzem, de gondolj arra, ez a lány nem az akibe beleszerettél, mert gondolom az a nő akit Te szeretsz nem tett volna ilyet!

Hidd el, elfog múlni a fájdalom! Hagyj időt magadnak! Tudom szörnyen hangzik, és közhelyes is, de ennél töbet úgysem tehetsz! még nagyon friss a dolog, de idővel enyhülni fog. Próbálj ismerkedni máslányokkal majd, illetve találj ki vmi hobbyt magadnak! Mindegy, csak lefoglaljon!

Puzzle, számitógépes játékok, futás(!), rajzolás, írás, takarítás... :DDD

20/N

2012. jan. 4. 11:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!