Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is érezte már azt hogy talán soha nem fog találkozni olyan Fiúval/lánnyal aki olyan tökéletes lenne mint a régi/ vagy az volt akihez nagyon közel került?
én részemről most tényleg ugy érzem hogy nem mert,
szép volt:tudom hogy a szépség szubjektív dolog de nekem az volt,nem volt egy toppmodell kinézetű de a mosolya a szeme... mindent felülmúlt
e mellett a belső tulajdonságai is olyanok voltak melyek közel álltak az általam elképzeltekhez.egyszóval olyan mintha hozzám tervezték volna
nem tudom hogy lesz-e még valaki akiben meglesznek e azok a külső,belső tulajdonságok egyszerre mint amik benne voltak.
Nem.
Olyan már volt, aki azt mondta, hogy még egy ilyen kapcsolatom nem lesz, és még egy lány sem, aki elnézi nekem ennyire a hülyeségeimet.
Tévedett.
Igen.
És? El kell engedni. Abban a kapcsolatomban én mondtam ki a szakítást, a leányzó azóta megtalálta a boldogságot (legalábbis kívülről így látom, de minek vagy milyen alapon kérdőjelezném meg?) egy másik srác oldalán.
Két lehetőséged van: vagy megpróbálod visszahódítani, vagy elengeded. És jó, ha van egy limit, pl. hogyha fél éven belül sem sikerül rendezni a kapcsolatotokat, akkor továbblépsz. Nem lehet az egész életet búskomoran, a régi után vágyakozva eltölteni. Szedd össze magadat!
25F
Jaja.
Aztán eltelt egy év és mégis találtam valakit aki még jobb volt...:)
Ilyen az élet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!