Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csajok! 24 évesen, szerintetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! 24 évesen, szerintetek jól nézek ki?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

Azért kérdezem mert már elegem van a megbízhatatlan lányokból, eddig csak olyanokkal hozott össze a sors akik hazudnak és megcsalnak. Nem érdekel ha felismer valaki és az sem érdekel ha fiúk írnak csak nekik esélyük sincs! XD

2012. jan. 4. 03:39
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

túl vékony vagy, a nők azt szeretik ha biztonságban érzik magukat a pasi mellett, hát nálad ez az érzésem nem lenne.

és az arcod sem tetszik, nem vagy jóképű, átlagos akit nem vesznek észre

de a beállás alapján te biztos meg vagy elégedve magaddal, gondolom valaki rosszat mondott rólad és ide jöttél hogy dícsérgessenek!

2012. jan. 4. 08:50
 12/21 anonim ***** válasza:
nem igazán jössz be, de azért jól nézel ki 20
2012. jan. 4. 11:11
 13/21 anonim ***** válasza:
elég fogyatékos fejed van.
2012. jan. 4. 11:41
 14/21 A kérdező kommentje:

Ha még tisztában lenétek a pöröly jelentésével :)

2 hosszabb kapcsolatom volt és kb 6 lányal voltam eddig együtt. A Jim Carry-s megjegyzés kifejezetten tetszett :) kb úgy is viselkedek jobb napokon. Nem, nem vagyok megelégedve magammal ezért járok el gyúrni (kösz a megerősítést) elég régi a kép kb 2 éves. Ha arra került a sor megvédtem a nőmet, nem mindíg az izom számít hanem a gyorsaság is.

Még a gyökereknek is köszönöm a kommentet.

2012. jan. 4. 12:39
 15/21 anonim ***** válasza:
Ha két éve készültek a képek, akkor miért nem raksz fel mostani képet? Két év alatt sokat változhat az ember.
2012. jan. 4. 12:41
 16/21 anonim ***** válasza:
Olyan, mint a kivagy doki :D
2012. jan. 4. 13:45
 17/21 anonim ***** válasza:

Én megijedtem.... :(

19/L

2012. jan. 4. 14:11
 18/21 anonim ***** válasza:

Te pörölyfej akkor te most 26 éves vagy? Mert azt írtad 24evesen jól nézek ki? És ugye a kép 2eves...

Am nagyobb gy.ker vagy itt mint bárki más ;)

Kb 17evesnek nézel ki ezen a képen...

2012. jan. 4. 14:53
 19/21 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó kommentező!

Téged biztos sokat csúfoltak az iskolában és mély lelki sérelem ért, azért nem vagy képes elfogadni a kritikákat. Valószínű te írtad előzőleg is ezt a pörölyös viccet. Köszönöm jól esik, hogy fiatalabbnak nézek ki, ez később is segít majd nekem. "Am nagyobb gy.ker vagy itt mint bárki más" Az "Am"-ot nem igazán értem, biztos az angol délelött jelölésre gondoltál csak azt a.m.-nek szokták írni. :) Illetve a "gy.ker"-t se tudom mire érted mert tudtommal Budapesten számokkal jelölik a kerületeket. Ha viszont csak úgy gondolod, hogy a gyökér csúnya szó akkor valóban ahhoz hasonló lehetsz. :) De nem baj én max itt vagyok "gy.ker", ahogy te is írtad te viszont máshol is! :) Te biztosan annyit változhatsz 2 év alatt, hogy a szüleid is kivágnak otthonról mert nem ismernek fel. :) Ha valakinek szándékodban áll beszólni először tanulj meg fogalmazni kérlek, mert így csak magadat teszed nevetségessé. :) Azért nem teszek fel frissebb képet mert nincs. A "kivagy doki"-t nem ismerem. Engem elég nehéz lelombozni, eddig számomra csak építő jellegű volt minden hozzászólás, sajnos avagy szerencsére nagyon pozitívan fogom fel az életet. Várom további pesszimista, idegbeteg hozzászólásaitokat. :D

2012. jan. 4. 19:00
 20/21 anonim ***** válasza:

Második kép hova tűnt? :D

De, hogy korrektül fejezzem ki magamat: nem vagy vonzó, bár lehet h csak nem vagy fotogén, de... Csúnya sem vagy, nem arról van szó, csak a hajad béna, de az eléggé.

2012. febr. 18. 21:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!