Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A neten ismerkedő lányok mind...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A neten ismerkedő lányok mind csúnyák?

Figyelt kérdés
2012. jan. 3. 21:29
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Én úgy sejtem h csúnya, különben élőben is merne ismerkedni.
2012. jan. 3. 21:49
 12/17 anonim ***** válasza:
Lany vagyok igen, es mar reg feladtam, hogy neten ismerkedjek, mert az osszes pasi defektes es csunya volt akivel megismerkedtem egyet kiveve, csak neki meg en nem jottem be.
2012. jan. 3. 22:01
 13/17 anonim ***** válasza:

Mindkét barátommal neten ismerkedtem össze. Régebben azt hittem, hogy iszonyatosan ronda vagyok, semmi önbizalmam nem volt. Most sem hiszem magam szépnek, de talán inkább az átlagos kategóriába tartozom.

De nem direkt ismerkedtem neten. Nem társkereső oldalakon kerestem a párom, hanem mindkettő csak úgy jött.

De az tuti, hogy neten sikeresebb vagyok, mint élőben. Élőben nem vesz észre kb.senki, neten pedig valahogy jobban rám kattannak a fiúk:)

De mióta nem képzelem magam kivételesen rondának, azóta élőben is próbálkoztam már páran:)

2012. jan. 3. 22:09
 14/17 anonim ***** válasza:
Nem. Én is ismerkedem ott, és nem vagyok csúnya. Átlagon felül vagyok, bár épp hogy :) De tűrhető csaj vagyok. Csak nem nagyon járok szórakozni, mert nem vonz, az utcán nem fogok odamenni senkihez, főleg nő létemre, munkahely tabu. Akkor hol? Nem rossz az a netes társkereső, bár valóban sok fent a gyík pasi.
2012. jan. 3. 22:32
 15/17 anonim ***** válasza:

Én nem. :)

20/N

2012. jan. 4. 03:33
 16/17 anonim ***** válasza:
és te simerkednél is?
2012. jan. 4. 08:59
 17/17 anonim ***** válasza:
Ez megint általánosítás. Eleve a csúnyaság relatív fogalom. Van akinek egyszerűen nincs ideje, van aki nem jár bulizni, nincsen társasága, vagy csak egyszerűen túl félénk... sőt! Olyat is hallottam, hogy azért ismerkedik a világhálón, mert ott először tényleg a belsőt ismerheti meg az ember.
2012. jan. 4. 10:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!