Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A neten ismerkedő lányok mind...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A neten ismerkedő lányok mind csúnyák?

Figyelt kérdés
2012. jan. 3. 21:29
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Igen. általában...
2012. jan. 3. 21:29
 2/17 anonim ***** válasza:
Szerintem nem feltétlen.
2012. jan. 3. 21:30
 3/17 anonim ***** válasza:
nem. de mért nem fotós oldalon ismerkedsz? egyből megtudod kikkel beszélsz
 4/17 anonim ***** válasza:
Szerintem nem feltétlen.
 5/17 anonim ***** válasza:
Nem, nem csak kinézet miatt lehet a neten ismerkedni, hanem a szokatlan(?) igények miatt is. Pl. ne legyen ilyen ostoba, mint te, ne bagózzon, stb.
2012. jan. 3. 21:31
 6/17 anonim ***** válasza:
Hahaha..általában iggen,mert élőben nem találnak...de te sem lehetsz vmi helyes ha ott ismerkedsz hahaha :P
2012. jan. 3. 21:31
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Mi van azokkal akik esetleg valami kisvarosban laknak? Vagy nemreg koltoztek valahova es nem ismernek senkit? Vagy felenkebbek? Vagy nem nagyon van idejuk es/vagy penzuk arra, hogy eljarjanak mindenhova? Vagy esetleg nem is szeretnek bulizni jarni? Mind csunya?
2012. jan. 3. 21:35
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Egyetértek az előttem szólóval!
2012. jan. 3. 21:38
 9/17 anonim ***** válasza:
utolsó, te lány vagy ugye? és kisvárosban laksz?
2012. jan. 3. 21:39
 10/17 anonim ***** válasza:

Én eddig két csajról láttam képet így megismerkedés után, hát egyik fejre is gáz volt meg kövér is, másik meg szintén nagydarab mondjuk ő fejre ütötte alulról az átlagot...

De nem akarok általánosítani 2 eset alapján majd ha 10en felül is hasonló lesz az arány majd akkor:D:)

2012. jan. 3. 21:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!