Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet hogy azért nem tudom elengedni mert igy vallottam neki és tudom hogy elszurtam és ez megbélyegez?
megprobálom röviden és értelmesen leírni
nemrég összefutottam egy lány ismerősömmel és megbeszéltünk egy találkozót.jo volt minden telefoszám csere meg miegymás.pár nappal később ismét felhívtam és egy másik találkozot beszéltünk meg.az még jobb volt mint az első teljesen egy hullámhosszon voltunk(ilyen lánnyal még nem találkoztam) és már a találka előtt eldöntöttem h megmondom neki mit érzek iránta.már régen is tetszett.addig a pontig minden oké volt mondjuk normálisan közölte h barátságnál több nem valoszinű. probálom felejteni a dolgot de így utolag ugy érzem elkapkodtam a dolgot és ezen nem tudok tullépni
26 /N vagyok Ne erőlködj nagyon.Ha akar úgyis jelentkezik,főleg hogy írtál neki.
Amúgy meg szerintem ha megijedt rég rossz 21-22 évesen igen csak tudja egy lány ha egy pasi találkozgat vele nem a szép szemit akarja nézegetni :) Ha meg ennyitől beijedt akkor mi lesz később..... ha van fejlemény léccike oszt meg velünk!!!!Én szurkolok neked:)
lehet hogy rosszul értelmezem de ez nem egy és ugyanaz
Nem az a gyáva ember ki nem meri fel vállalni az érzéseit, hanem az aki egy életre elrejti őket.
21-22 évesen igen csak tudja egy lány ha egy pasi találkozgat vele nem a szép szemit akarja nézegetni :)
hát nem tudom nekem nem az a legfontosabb amire most te gondolsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!