Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1hónapja járunk és még nem csókolóztunk az baj?
Figyelt kérdés
1hónapja járunk és még nem csókolóztunk az baj ??2012. jan. 3. 00:38
21/29 Veky válasza:
Ha 17 felettiek vagytok, akkor baj.
22/29 anonim válasza:
csók helyett inkább csak ölelgesd xD:D
23/29 anonim válasza:
Hát sztem igen ,1 honap az sok ido
24/29 anonim válasza:
Most mit b@szogatjátok szegényt?!!
gyerekkorotokba nem volt csajotok, és így álltok bosszút v mi? Am mi ez a rasszizmus? Milyen undorító gennyláda viselkedés ez?! Am meg kedves kérdező: menni fog az a csók, csak kezdeményezni kell :)
25/29 A kérdező kommentje:
köszi :DD
2012. jan. 3. 22:02
26/29 anonim válasza:
itt basztatjátok, és fogadjunk ti sem vagytok többek 16-nál... már sztem kur.vára nem fiatal. azzal kár piszkálódni 14 éves. ti még nem smároltatok 14 évesen azért mondjátok hogy kicsi? azért baszt.atjátok?! degáz.. szóval kérdező.:D ne izgulj.. legyél természetes ne görcsölj és ne nyáladz és ne legyél durva. ennyi.:))
27/29 A kérdező kommentje:
nyáladzani >.<
2012. jan. 10. 16:13
28/29 melisza válasza:
Sziasztok:)) segicsteek mert nem ertem !!:) Van egy fiu 23 eves en 20 es talalkozgatunk mar egy parszor ......van tema minden el vagyunk...de tugya hogy nem ojan no vagyok akit le fekethet tugya hogy normalisan akarom ezt az egeszet es ez megy 1honapja hogy ismerkedunk!de mar tob mint egy hete nem talalkoztunk es aztmongya igy jotek ki a napok 4napja fel sehivot semi!!:SSS de multkro azt monta hogy kicsit kezd szeretni es meg kerdeztem hogy mit szeretet meg benem es aztmonta hogy nem mongya el mert visza elnek velle de mivel elnek visza ezt nem ertem :SSvagy hivjam fol nem szegyenitem le magamat???
29/29 anonim válasza:
20 évesen már tudni kéne, hogy az "olyan" szót ly-al írjuk.. Elolvastam többször is és egy kukkot nem értek belőle, ez a fogalmazás.. Írd már le normálisan.. A kisfiam 8 éves kifiam helyesebben ír mint te -.-"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!