Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha tehetnéd, a kettő közül melyik csajjal jönnél össze?
Figyelt kérdés
Van egy lány, aki elég alacsony (155 cm), a másik pedig 175 cm magas. Én kb 195 cm magas vagyok. Mindkét lány sportos. Arcra talán a kisebbik csaj a szebb.2012. jan. 2. 22:04
11/14 szemerey 

válasza:

Találkozz mindkettővel, aztán kiderül, mennyire is fedik a valóságot az általuk megadott magassági paraméterek.
Ha a súlyról és magasságról van szó, az emberek képesek elferdíteni a dolgot. Magasabbnak és kisebb súlyúnak vallják magukat a valóságostól :)
Az az oldal nem arra való, hogy ismerősöket jelölj be? ugyan olyan faxság mint az iwiw.
12/14 A kérdező kommentje:
A kisebbel már csomószor találkoztam (akarva/akaratlanul) és alig ér a mellemig! :D Vagy talán kicsit feljebb :D
2012. jan. 2. 22:28
13/14 szemerey 

válasza:

Ha bejön neked így is, hanyagold a másikat, és legyél vele.
Ha murisan érzed magad vele, adj esélyt a magasabbnak. Próbálkozni lehet, aztán majd kialakul.
14/14 anonim 

válasza:

Ha neked volnek a masodikat valasztanam az inkabb talal hozzad. Kulso alapjan persze, hanem tegyel egy 40 centis vonalzot a fejed melle es utana egy 20 centiset es te is eltudod donteni melyik mutatna jobban melletted. Meg 1x mondom ez csak kulso alapjan, szal amig nem ismered meg belulrol oket nem lehet eldonteni, szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!