Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meg akarom lepni a párom valamivel, mit tudtok ajánlani? Részletek lent! :-)

Figyelt kérdés

Szeretném a kapcsolatunk egy kicsit megizzítani(sztriptíz, fehérnemű, játékszer már volt)valami újjat, keresek.gondoltam h. főzök valami, meg valami ajándékot veszek neki(most lesz évfordulónk)csak az ajándékról sincs fogalmam, a meglepiről sincs, + arról sincs, h. mit főzzek(szerintem a kedvencét) nah ez már megvan akkor.

légyszi értelmes válaszokat várok, azzal, h. ti mit tanácsoltok, mi a tapasztalatok, és ti miket adtatok eddig a párotoknak, és mivel leptétek meg őt!!!!

köszi a válaszokat puszi:-)

2009. máj. 22. 12:52
 1/8 A kérdező kommentje:
jah és lány vagyok a párom 21/F
2009. máj. 22. 12:54
 2/8 anonim ***** válasza:

mindenképpn valami erotikus tartalmü dolgot szeretnél neki?

mert ha igen akkor vegyél egy vibrátort kettötöknek,barátnöm csinálta ezt.a pasija odáig van érte,mikor használja a csajnak.

vagy ha szertiteka durvább szex-et akkor vegyél szex shop.ban bilincset.az t mega barátnöm vette a barátnöjének,meg a pasijának,már nemtudom miylen alkalombol.

ha más jellegüt akarsz,akkor nézz naki valmi szép könyvet,vagy valminoylat amit tudod hyg szeretne,mint pl: az én párom rajong a nagy markologépekért,vettemneki egy közel 6000ft os könyvet amiben auz össze s létezö markologép benne van adatokkal képekkel.nagyon örült neki. na valami iyenre gondoltam.

2009. máj. 22. 13:09
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszi szépen, de én igazándiból egy szexis,(de nem valami durva) dologra gondoltam, ám előtte meg egy nagyon nagyon romantikusra, amiről mindíg eszébe jutok!!!!estelg, köszi szépen a váalszt:-)
2009. máj. 22. 13:52
 4/8 anonim ***** válasza:

Főzd neki a kedvencét,süss valami finom édességet, de ez lehet a kedvenc csokija is, aztén zuhanyozzatok vagy fürödjetek együtt, majd húzz fel egy szexi szerelést.. melltartó, bugyi, harisnyatartó, harisnya, csizma.. és lepd meg vele. téncolhatsz neki, de ezt úgyis a helyzet hozza, mármint hogy a fiú mennyire.. :P

évfordulóra nem kell semmi, ez a legjobb ajcsi szerintem (többet ér a férfi szemében, mint egy plüssmaci, nem? :D)

adj bele mindent :)

2009. máj. 22. 14:13
 5/8 A kérdező kommentje:
ok köszike, de azért ajándékot is akarok neki adni8valai romanticásat)
2009. máj. 22. 14:18
 6/8 anonim ***** válasza:
Ha van olyan barátnőd akiben megbízol, és nem vagy szégyenlős előtte, és még van időd. Akkor csináltass egy sorozatot neki, fehérneműs fényképekkel. Én is csináltattam :) tuti bejön neki ha szereti az ilyesmit.
2009. okt. 9. 13:22
 7/8 anonim ***** válasza:
Hoopp. Kicsit elnéztem a dátumot :) Na majd jövőre:)
2009. okt. 9. 13:23
 8/8 anonim ***** válasza:
43%
egy új autót
2009. okt. 9. 13:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!