Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek sok 15év korkülönbség?
Van egy pasi akivel elég jóba vagyok :) beszélgetünk találkozgattunk tudom h tetszem neki ő sem rossz pasi főleg h 35éves és nagyon jó karban tartja magát :)
Hozzáteszem még sosem volt komoly kapcsolatom :/ a smárloláson kívül semmi sem volt még :S :) tök tapasztalatlan vagyok :/
Szerintetek összejöjjek vele? Am tényleg jó pasi csak még is az a 15év különbség eléggé bizarr :S
Esetleg jár már így vki ?
én 18 éves vagyok és 38 éves pasim van. Nagyon szeretjük egymást. Az összhang is meg van. Vele volt az első szexuális élményem, szóval (le ri*ncozni nem ér)
3 év múlva végzek, és összeakarunk házasodni, gyereket szeretnénk.
Szóval szerintem a korkülönbség nem érdekes,ha két ember között vibrál a levegő és meg van az összhang.
18/L
ui: egy próbát megér,ha vonzódsz hozzá, próbáld meg vele,maximum szakítatok ;)
köszi mindenkinek :)
főleg 18/L-nak :)sok sikert:)
Szóval ami lemaradt: hajrá! nem veszíthetsz semmit se. Egyszer élünk :)
22:14 voltam :)
21:49 vagyok
a választ nagyon szívesen
kb 5 hónap ismeretség után történt meg a szex. Még szűz voltam, és féltem,hogy fájni fog stb... de nem fájt, legalábbis negyed annyira se,mint vártam. Nem bántam meg,hogy összejöttem vele,sőt életem egyik legjobb döntése volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!