Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 16 éves lány és egy 15 éves fiú kapcsolata mennyire lehet tartós? Sok az az egy év korkülönbség ennyi idősen, vagy nem?
21:07 (Shevy)
Alapból baromság amit írtál, mert a nők ugyanakkor érnek, mint a fiúk. Ez nagy átlagban igaz. Tehát nincs különbség, normális esetben mindkettő fél egyenrangúnak tekinti a másikat.
nem tudom elképzelni, hogy fiatalabb fiúval járjak. még akiket ismerek, és 1-2 évvel fiatalabbak is nálam, azok is szörnyen gyerekesek, éretlenek, előző kapcsolataik is rövidek voltak. nem lehet velük csomó dolgot megbeszélni.
vannak kivételek, de én eddig nem sokkal találkoztam. pedig már 19 vagyok.
19/L
(bírom azt az illetőt, aki annyira hangoztatja, hogy nincsen különbség a fiúk és lányok érési sebessége között, de mutass már nekem egy olyan hiteles forrást, ami ezt mondja. nekem az összes biológiakönyvem kihangsúlyozza a lányok korábban érését - megnéztem!! - és neten is nem egy ilyen orvosi véleményt olvastam. )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!