Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
MI a legfontosabb egy komoly évekig tartó párkapcsolatban szerintetek?
Szexista leszek, de:
A nőknek meg kell tanulniuk, hogy a párjuk nem a tulajdonuk, és attól még, hogy más embereket is szeretnek, más ember is az életük része (saját gyerekek, barátok, testvérek, szülők), még nem szeretik őt kevésbé
A férfiaknak: Csapat vagytok, nem pedig riválisok. Ha netalántán néha ő kerül a reflektorfénybe, ne sajnáld tőle a sikert. Gondoljatok arra mennyire örül nektek a párotok, ha igazán szeret. Ne legyetek féltékenyek.
A legfontosabb dolog szerintem az hogy legyunk oszintek a parunkkal. Hogy meglegyen az az ismeret mikor mar egy pillantasbol is latod hogy epp mire van szuksege a parodnak egy nehez nap utan. Az a legfontosabb hogy kiismerd es ennek alapjan tudd ot tamogatni. Peldaul ha a parod foci manias akkor lepd meg egy jeggyel a kedvenc meccsere. Ha tudod hogy imad egy-ket meccset akkor hagyd hogy a haverokkal nezze. Ismerned kell a lelket, es latnod kell hogy epp arra van szuksege hogy hozzadbujva kisirja magat, vagy arra hogy szexeljetek egy jot. A bizalom is ott van, ami ugyan a “kibukos” idoszakban elegge meginog (mikor a csaj rafugg a srac osszes noi kapcsolatara vagy forditva) meg mikor feljonnek az exek, de ha ez gazos akkor is erosnek kell maradni szerintem. Ha ezt tuleli egy par es vissza is tudjak szerezni/megtartani egymas bizalmat akkor az ember bizik a parjaban. Utana mar sokkal konnyebb lesz, annyira megszeretik egymasban az oszinteseget, a sok-sok emleket, azt hogy apro gesztusokkal halmozzak el egymast, hogy ott mar szo nelkuli bizalom lesz. Szerintem az is nagyon fontos hogy tiszteld a parod szokasait, es azt amit szeret es lehetoleg szokj hozza ha nem karos, mert ezeket nagyon tudjak ertekelni. Ilyen gesztusokra gondolok. Meg az hogy erdeklodjunk, es mindig maradjunk erosek. Hogy akarmilyen rossz is, a parunk a szerelmunk ezert vele kell lennunk minden nehez idoszakban, es neha nem csak magunkat kell felszedni hanem a parunkat is. Az erdeklodes afele hogy milyen volt a napja, milyen ujabb tervei vannak. Ez is gesztus. Nagyon fontos hogy vigyazzunk is ra, es ereztessuk is vele hogy szeretjuk. Es nem a majom puszilkozos szeretetre gondolok, hanem minden ilyen gesztusra, figyelmessegre gondolok. Ha ilyen odadassal es szerettel erzel a parod fele, becsuletesen, mindig akkor ott huseg is lesz (ha nem hulye az egyik fel sem) es igy a bizalom is olyan lesz amirol szot se kell ejteni. A testiekrol pedig annyit hogy szerintem barmivel fellehet dobni az unalmas szexeket is akar, de ameddig az ember lelekbol szeretkezik a parjaval, addig sosem unalmas, es igy megvan az hogy kivanjak egymast.
17/l 2 eves parkapcsolatban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!