Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi a véleményetek a társkereső...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek a társkereső oldalakról? Kíváncsi vagyok a tapasztalatokról?

Figyelt kérdés
2009. máj. 22. 09:01
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

09:49-es, nagyon jókat írsz, viszont az első ponttal ("1. Ha valakivel megismerkedsz egy ilyen oldalon, akkor ne találkozzatok rögtön. Ha ő mindenképp ezt akarja, akkor az már gyanús. :P ") vitatkoznék, mert ez viszont pont hogy a maximális őszinteség jele is lehet.

Én is anno felajánlottam már a legelején, hogy találkozzunk mielőbb, és hozzá is tettem, hogy ezt éppen azért mondom, mert maximálisan vállalom magam, ezzel is bizonyítva, hogy nem hazudok magamról, hogy élőben is olyan vagyok, amilyennek mondom magam. Tali során erről a másik fél is meggyőződhet és megnyugodhat azt illetően, hogy valóban nem "zsákbamacskáról" van szó, hanem tényleg azt kapja, amit várt.

Szóval az azonnali találkaajánlás lehet kifejezetten pozitív is. :)

2009. máj. 22. 09:54
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem olyan mintha elmennél egy rendezvényre, vagy buliba. Ott se tudod a sok emberről hogy az-e aminek mondja magát, úgyhogy ezzel nincs különbség. Szerintem azért hasznos egy ilyen oldal, mert olyanokkal is lehet találkozni, akikkel élőben valószínűleg még buszon se talkoznék. Sokan munkahelyről vagy este otthonról neteznek. Én már 30 éves vagyok, nem járok éjszakai szórakozóhelyekre (vagy csak ritkán) utcán meg nem gyakran szólítanak le :) bár néha azt se bánnám :) Baráti körömben meg nincs facér hozzám illő pasi, úgyhogy marad a net. Sok levél jön, ebből nagyjából ki lehet szűrni ki értelmes, meg van kép, abból is valamennyire. Aztán ha találkozol fiúkkal (lányokkal) abból kb 10-20 % aki neked tetszik, kb ennek a fele akinek te is. Aztán ez még a felére csökken, mert kiderülhetnek róla hogy ez meg az nem stimmel.... Úgyhogy kb 20 srácból marad egy akivel elkezdesz randizgatni... úgyhogy sok idő és energia kell hozzá, de megéri :) Az utolsó 2 hosszabb kapcsolatom netről volt (több mint egy-egy év) és nem bántam meg.

Egyébként a kamuzókat nagyon hamar ki lehet szűrni, és találkozás előtt feltétlenül kell telefonon beszélni. Sokat elárul hogy ki hogy beszél. Én csak normális pasikkal találkoztam, aztán az, hogy nem jövünk be egymásnak, nem nagy baj, hiszen csak beszélgettünk.

Férfi barátaimtól szoktam hallani, hogy a férfiaknak nehezebb a netes ismerkedés. Lehet, nem tudom.

Sok sikert :)

30/N

2009. máj. 22. 09:56
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Én 40 éves vagyok, 7 éve élek egyedül a 2 kislányommal. Ebben a korban nem olyan egyszerű ez a dolog, mert a 40-es pasik vagy annyira lelakottak, hogy elhányom magam. Amelyik meg nem lelakott, azok huszonéves lányokat akarnak, vagy éppen olyan elvárásaik vannak, amibe én nem férek bele... ugyanis... hát nem kövér vagyok hanem csak sikkesen duzzadt, de azért meghaladom bőven a pasik által megjelölt 65 kilós súlyhatárt.

Volt egyszer egy pasi akivel randiztam, a második találkozáskor már közölte, hogy kezdjek el spórolni, mert majd görögországba megyünk nyaralni... hmmm... a harmadik találkoáskor már hozzám akart költözni! Kiderült ugyanis, hogy a nagynénjével lakik aki egy házisárkány, és menekül onnan. Na, rövid úton elköszöntem tőle, és ott erőszakoskodott nekem, hogy dehát így meg úgy.

Volt egy olyan pasi, ronda is volt, meghát... akkora hústorony volt, hogy az már túlzás! Olyan dupla burger lettünk volna mi ketten, hogy ihaj! Igen, ahogy írtam, rajtam is van némi túlsúly, de hát azért könyörgöm, nem olyan gusztustalanul nézek ki, mint az a pasas volt.

Nem sorolom tovább, csupa rossz tapasztalat.

Nem a herceget várom a fehér lovon, de a ló általában jön.

Evvan.

2009. máj. 22. 11:03
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem jó dolog. A hülye sztereotípiák, miszerint nem olyan jó, mint a személyes ismerkedés, tele van hülyékkel, etc... Nem igazak, lehet jobb is, mint a személyes ismerkedés.

Már csak a saját példámból kiindulva. Én az otthonülősebb, visszahúzódóbb lányokat szeretem. Discoban ilyet nem találok (Hál' Isten, legalább van még értelem a földön), akkor hol keressek? Meg nincs akkora nyomás sem a feleken, nincs az a kínos csend szitu, stb... Csak nyugodtan lehet csevegni.

A hazudozásról meg annyit, hogy nem csak a netes ismerkedésnél van hazudozás, személyesen ugyanannyi a rizikó, csak kinézetet illetően nem.

Nekem eddig nem volt negatív élményem a netes ismerkedéssel, sőt! csak jót tudok róla mondani. Nagy a választék, mindenki olyat kereshet, aki tényleg megfelel neki, ill. elképzeléseinek.

2009. máj. 22. 13:33
 15/19 anonim válasza:
100%
nekem tegnap lett vége,20 hónapig voltunk együtt,hát voltak jó élményeim,és rosszak is...társkeresőn ismertem meg!,de már szeretnék egy normális kapcsolatot,és szeretnék boldog lenni!
2009. júl. 14. 16:56
 16/19 anonim ***** válasza:
79%
Másfélméve összejöttem egy pasival,nagyon jól megvagyunk, szerintem még a férjem is ő lesz!Intelligens, rendes pasi, de mint nekem is, nem volt időm diszkóba járni, és szórakozni, és szerintem a mai világba ez már tök jó.Van msn, van kép fent,és azért ez nem ugyanaz,mint a 70es években egy újság hírdetés..
2009. júl. 14. 20:48
 17/19 anonim ***** válasza:
79%
Egyszer regisztráltam egy ilyen oldalon, mondjuk az nem kimondottan társkereső volt, csak ilyen profilcsinálgatós, klubbozós, szavazgatós oldal. Ott megismerkedtem az egyik felhasználóval (fotói voltak feltöltve dögivel), majd msnezgetések és telefonálgatások után találkoztunk és összejöttünk. Ez az egy pozitív élményem van ezekkel az oldalakkal kapcsolatban párkapcsolat terén.
2009. júl. 15. 08:22
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

Én megtaláltam ott az igazit.. Házasság lett belőle. :)

Akkor csak jó valamire.. :)

2009. júl. 15. 08:44
 19/19 anonim ***** válasza:
Én is csak pozitivumokat tudok mondani!Tényleg olyan emberekkel hoz össze,akivel kizárt,h élőben is összefutnál!És hány komoly kapcsolat,szerelem,házasság született már ilyen ismerkedésekből?Az enyém is abszolút sikersztori:)
2010. aug. 20. 04:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!