Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi a véleményetek a társkereső...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek a társkereső oldalakról? Kíváncsi vagyok a tapasztalatokról?

Figyelt kérdés
2009. máj. 22. 09:01
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
96%
Nekem van negatív és pozitív is.Nem vagyok túlságosan a híve.Voltak nekem olyanok akik küldtek levelet hogy megyek e egy éjszakár vagy ilyesmi.Aztán voltak olyanok is akik küldtek egy ismerkedős séma szöveget amit elküldtek vagy száz lánynak és vagy bejön vagy nem.De ismerkedtem ott olyan emberekkel is akikkel mai napig tartom a kapcsolatot.Mint akárhol máshol ott is ki kell fogni.Próbáld ki azzal semmit sem vesztesz,és talán még szerencséd is lesz.Sok szerencsét!
2009. máj. 22. 09:06
 2/19 anonim ***** válasza:
69%

Szerintem egy nagy badarság,mert ki tudja,vajon igazat ír-e az illető magáról,és miért a számítógépen akar társat találni magának,ha inkább ki is mehetne a sötét kis szobájából,és a való életben,személyesen,tisztán keresné a párját?!A virtuális dolgokat esetleg kapcsolatfenntartásra használhatjuk,de szerintem a párkeresés az interneten nem ésszerű,normális ember elméjéhez való.De lássunk egy valós esetet:

Az egyik bnőm megismerkedett egy faszival a neten,megbeszélt találka,minden,étterem,pontban 9,oké.A "srác" a neten 19éves volt.Azonban kiderült,hogy a "fiú" valójában 50éves!!!!Elkezdte fogdosni,és minenféle disznósáokat mondott neki(a 18 éves lánynak)...Perszehogy rendőrségi ügy lett belőle,csak a férfi villantott egy keveset a bíróságnak,és el volt intézve.Szabadlábra engedték...Azóta ki tudja,hány lánnyal csinált így?!

Na,szóval,megéri ez???

Tessék leszavazni,de EZ A VÉLEMÉNYEM!

Eyho

2009. máj. 22. 09:09
 3/19 anonim ***** válasza:
90%
megismerkedtem 1 éve 1 sráccal,a megismerkedésünk után 3 nappal taliztunk,3 hónapig jártunk aztán úgy összevsztünk hogy megszakítottuk a kapcsit:D ennyi
2009. máj. 22. 09:15
 4/19 anonim ***** válasza:
87%
előző vok...távkapcsi volt köztünk(250 km)
2009. máj. 22. 09:15
 5/19 anonim ***** válasza:
90%
A barátnődnek jól agyon kellett volna vernie azt a fazont vagy meg se kellett volna várnia hogy bekövetkezzen az ominózus tapizás.Ha látta hogy nem az az illető akinek mondta magát ott kellett volna hagynia.e azért van hogyha valaki nagyon találkozni akar valakivel társkeresőről akkor vigyen magával egy másik embert biztosítéknak.Ilyen emberrel egy bárban vagy szórakozóhelyen is összefuthat az ember!Ne általánosítsunk!Degeneráltak mindenhol akadnak!
2009. máj. 22. 09:16
 6/19 anonim ***** válasza:
100%

Én meg másfél évvel ezelőtt megismertem egy lányt és azóta és együtt vagyunk... Minden tökéletese... szóval csak jó tapasztalatom van ezzel kapcsolatban.

Szerintem nem rosszabb és nem is jobb mint máshol ismerkedni

2009. máj. 22. 09:36
 7/19 anonim ***** válasza:
73%
A társkereső oldalaknak az a veszélye, hogy az ember hajlamos kicsikét jobban fényezni magát, esetelg valótlan dolgokat ír magáról, és a végén a virtuális világot már nemis tudja szétválasztani a valós világgal.
2009. máj. 22. 09:43
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
Én internetes társkeresőn találtam meg a jelenlegi párom, fél éve vagyunk együtt, és minden oké. A találkozás előtt kb 3 hétig beszélgettünk msnen, küldtünk képet egymásnak, így nem ért nagy meglepetés... Sztem rá lehet jönni, ha vki hazudik...
2009. máj. 22. 09:44
 9/19 anonim ***** válasza:
73%

Tömören összefoglalva:

Ha van valakinek esze, nyugodtan használja az ilyen oldalakat, és akár jól is járhat. Én is rengeteg embert ismertem meg ilyen oldalakon keresztül, s szép kapcsolatom is volt már ennek köszönhetően.

Azonban ha valaki naiv, és buta, akkor nagy ívben kerülje ezeket az oldalakat. :P

Degeneráltak az utcán, és szórakozóhelyeken is vannak, ugyanúgy a neten is ezért vannak bizonyos szabályok, amiket érdemes betartani.

Bővebben:

1. Ha valakivel megismerkedsz egy ilyen oldalon, akkor ne találkozzatok rögtön. Ha ő mindenképp ezt akarja, akkor az már gyanús. :P

2. Beszélni kell vele SOKAT e-mail, chat, vagy akármilyen virtuális formában. Egy tapasztalt chatelőnél más a helyzet, ők általában 2-3 óra beszélgetés után meg tudják állapítani az ember főbb tulajdonságait, és azt hogy hazudik e. :P

3. Soha ne bízz senkiben addig amíg nem ismered meg jól személyesen.

4. Első randinál olyan helyet válassz, ahol rajtatok kívül még sok ember van.

5. A pasi várhat, a lány NE menjen egyből a megbeszélt helyre. Egy kicsit arrébb álljon, és nézze, hogy ki az aki rá vár. :P Ez amúgy is hasznos, pl ha nem küldött magáról igazi képet, vagy ha élőben túl ronda. :D

2009. máj. 22. 09:49
 10/19 anonim ***** válasza:
100%

A love.hu-n ismertem meg azt a lányt évekkel ezelőtt, aki azóta már a feleségem is lett, és csodálatosan megvagyunk. Ez azt hiszem, magáért beszél.

Ami meg a tipikus előítéleteket illeti, az emberek online és offline is ugyanolyanok, csak legfeljebb offline másról hazudik az, aki hazudós. De soha nem a társkereső tehet arról, ha valaki hazudik, hanem az ember maga.

Ugyanúgy, ahogy a hülyéket élőben is elkerülöd és túllépsz rajtuk, ugyanúgy meg lehet tenni ezt a neten is. Ennyi. És innentől fogva már csak az előnyei maradnak a dolognak, vagyis az, hogy a.) olyan emberekkel is összejöhetsz, akikkel egyébként sose futna össze az utatok, még akkor se, ha amúgy egy városban is laktok, és b.) precízen olyat kereshetsz, akinek tényleg hasonlóak az érdeklődési körei, és akivel már eleve elég jól megfeleltek egymásnak.

Szóval maximálisan támogatom, teljesen jó dolog.

Csak túl kéne már lépni végre az ezzel kapcsolatos hülye sztereotípiákon. Igen, VANNAK hülyék a társkeresőkön, de UGYANÚGY VANNAK élőben is. ÉS? Offlnie is elmész mellettük, online is el kell menni mellettük, és a normálisakkal foglalkozni. ENNYI.

2009. máj. 22. 09:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!