Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lebuktam mikor leellenőriztem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lebuktam mikor leellenőriztem a barátnőmet? :S

Figyelt kérdés

ma kíváncsiságból megnéztem a telefonját meg a facebook adatlapját bár tudtam hogy ugye csal meg de azért belenéztem nem is találtam semmit .

csak az a baj hogy egyik barátnője ráírt és hát kiderült hogy én bele néztem.azt mondta hogy nyugodtan nincs semmi takargatni valója.

De most olyan rosszul érzem magam ez miatt .

szerintetek hogy tudnám kiengesztelni?

2012. jan. 2. 13:39
 1/7 anonim ***** válasza:
Ha esetleg megbíznál benne az sokat jelentene neki.
2012. jan. 2. 13:43
 2/7 A kérdező kommentje:
igazán nem tudom miért volt erre szükségem tény hogy féltékeny vagyok mindenre ok nélkül csak azt nem tudom miért
2012. jan. 2. 13:44
 3/7 anonim ***** válasza:
A kapcsolat alapja a bizalom ennek hiánya csak felesleges vitákat szül
2012. jan. 2. 13:46
 4/7 anonim ***** válasza:
Nem baj,ha féltékeny vagy ez is azt bizonyítja,hogy szereted.Ha a párod nem hülye akkor ezt ő is tudja ezért mondta,hogy nyugodtan.
2012. jan. 2. 13:48
 5/7 anonim ***** válasza:

Béna vagy.

1. Mások leveleibe beleolvasgatni tahóság. Ha nem gyanús semmi ,ne csináld.

2. Viszont elég evidens, hogy elég sokan csinálják, mert paráznak, meg csak úgy amúgy úgy gondolják, megtehetik.

3. Ha már nyomozgatsz, úgy csináld, hogy ne vegye észre. Tüntesd el minden nyomodat magad után, és ha meg is tudsz valamit, azzal se vádold meg. Sokan itt sz.rják el -szerintem- hogy találnak vmit, ami nem egyértelmű, csak gyanús, és rögtön hisztizni kezdenek. Erre a másik fél kapcsol, hogy hoppá, hát ez a hülye nyomozgat utánam, és majdnem lebuktam, úgyhogy megváltoztatja a jelszót, vagy óvatosabb lesz veled szemben.

Úgyhogy, ha már mindenáron kutakodsz, úgy, mint valami ninja, fel se tűnjön neki.

De szerintem fölösleges, mert aki meg akar csalni, és nem nagyon hülye, az törli azokat a bizonyítékokat -pl levél, sms- amiket te keresel.

20L

2012. jan. 2. 13:49
 6/7 anonim ***** válasza:
Jóval egyszerűbb azoknak az élete, akik nem használják azt a degenrált facebookot.
2012. jan. 2. 19:54
 7/7 A kérdező kommentje:
át az biztos ha nem lenne facebook milyen jo lenne :p
2012. jan. 2. 20:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!