Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek nem érez semmit vagy nem tudja kimutatni az érzelmeit?
Van egy srác, aki az a tipikus magányos típus és őszintén nem tudom hogy érez-e irántam valamit vagy csak nem tudja kimutatni az érzéseit.
Néha úgy tűnik nekem mintha ha átgondolná a dolgot hogy mi az elvárás és azt csinálja.
Pl. nem szokott megölelni, puszit adni. De sokszor összebújunk filmezünk, néha megsimlizi a kezem, szeret velem aludni. Sokat mesélünk egymásnak mi történt aznap, mi lesz stb. De soha nem mondja ki hogy szeret vagy kedvel.
Ekkor azt hittem hogy csak meg akar dugni de közben meg mindenkivel ilyen a barátaival is és nem tudom egyszerűen eldönteni, hogy szerelmes de nem tudja kimutatni vagy nem szerelmes és erőlteti a számára "társadalmilag elfogadott" jeleket.
Volt valakinek ilyen tapasztalata, hogy a barátja nem mutatott ki erős érzelmeket csak árnyalva?
én 21/L ő 27/F
haverom is ilyen, most lett először bnője, de nem nagyon látszik hogy tényleg az, kissé besz@ri mondjuk én se vagyok egy ász, de hát ez van.
F18
Igen, az a baj, hogy aki sokat nyal, a azért gyanús, aki semmit sem mutat, az meg azért... Hát figyelj: Te ismered, két lehetőség van:
1: Olyan zárkózott és hűvös mindenkivel, hogy közömbösen viselkedik, de valójában mindig arra vágyik, hogy szeresd és az ellentéted, tehát ezt várja el, hogy ha te mered, akkor mutasd ki, amit érzel és szeresd. Ez olyan, hogypl. megcsókolod és visszacsókol, aztán visszafordult a pl. tvhez unottan, de látszik rajta, hogy Ő szeret és szüksége van rád. EZ egy nagyon bonyolult dolog, de én megértem, mert én is ilyen vagyok, lány létemre is.
2: Kihasznál, és csak védeni akarod, az igazság elől, ezért magyarázkodol, de valójában te is tudod a választ, csak még magadnak sem akarod bevallani, mert szereted.
Választhatsz ;)
L 17
Ha van előélete, oka arra, hogy ilyen legyen és olyan "én vagyok egyedül, nem hiszem, hogy valaha lesz valaki aki őszintén szeret" típus, ráadásul lelkibeteg is, akkor ez már kész válasz, amit kérdeztél...
Ha nincs ilyesmi a képbe, akkor az is lehet, hogy Ő ilyen és semmi rossz nincs benne, de az is, hogy valami baja van... Ki tudja.. Miért nem keresed fel előző barátnőit [nem valami g.ci ringyót, hanem esetleg egy rendesebbet] és kérdezed meg, hogy vele milyen volt?
Am azért írok, mert az én barátom is ilyen, csak hogy Ő nagyon durván lelkibeteg, ezért megértem, amit tesz. Ő is azthiszi, hogy senkire sem számíthat, csak néhány barátjára, akik vele együtt nőttek fel [utcai "zaklató" volt késsel meg ilyennel is o.O], de bebizonyítottam neki, hogy mellette állok. Azóta, már majdnem 3 éve leszokott minden ilyenről, ugyanolyan hideg és mogorva tud lenni, de van, hogy rájön az "5 perc" és a semmiből úgy elkezd szorongatni, hogy megfulladok, sőtt olyankor végképp nem tudom mit gondolhat, mert el is sírja magát...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!