Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Sok lennék? Hagyjam békén?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok lennék? Hagyjam békén? Sok két tali egymás után?

Figyelt kérdés

két nap egymás után szerettem volna talizni.

erre ezt kaptam:

(18:19) a barátnőm írta: "nem talizunk, csak mert már ígyis tali egy csomót. szted nekem csak te létezel? nem akadnál le rólam?"

holott a héten kétszer taliztunk. akkor is egy-egy félórára, órára, mert nem volt többre idő. még fel volt háborodva, hogy meg mertem kérdezni, hogy nem találkozhatnánk kétszer egymás után.

most komolyan ha két ember szereti egymást, akkor ez így van rendjén? akkor írna ilyet: h akadj le rólam stb...? nem az lenne a temészetes, h akit szeretsz együtt legyél vele mindig?

mégha a héten minden percben rajta csüngtem volna...

de egész héten szinte itthon voltam+ konditeremben.

ez rendjén van?

mit tegyek?

hagyjam most hagyj hívjon ő?

ne válaszoljak?

szerintetek ez csak egyoldalú kapcsi? majdnem 2éve vagyunk együtt.

mit csináljak ezzel a lánnyal?

17ff

2009. máj. 21. 22:41
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Hát nem túl biztató ez a "nem akadnál le rólam"... Egyébként a "mindig vele lenni" sem jó, néha kell a szünet. De a naponkénti találkozás azért szerintem (főleg ebben a korban) egyáltalán nem megterhelő. :)

Amúgy szerintem te most ne válaszolj, ne keresd. Igenis sértődj meg, mert ez a leakadásos dolog szerintem sértő volt. Fusson ő utánad. És ha keres, akkor az első talit mondd le ugyanazzal a dumával, amivel ő rázott le.

Hány éves a lány?

2009. máj. 21. 22:45
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Egy darabig ne keresd. Várd meg míg ő keres téged. Hamar kiderül mennyire hiányzol neki.
2009. máj. 21. 22:45
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

szerintem bekattant

már boccs

ha van pasim és szeretem akkor mindig vele akarok lenni nemhogy még visszautasítok egy találkát...

2009. máj. 21. 22:46
 4/11 A kérdező kommentje:
ő is 17
2009. máj. 21. 22:48
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
én mindig a párommal lennék legszívesebben, de persze mindenkinek kell 1 kis szabadság,majd keressen ő téged, én igencsak meg lennék sértődve, am bocsi, de nem lehet h más van a képben vagy egyszerűen csak megunt? de az is lehet, h csak ingerlékeny volt és nem gondolkozott amikor ezt írta
2009. máj. 21. 22:50
 6/11 A kérdező kommentje:

más nincs a képben. ez 100%. bízok benne és nem lenne képes mással lenni. ezt tudom.

csak lehet megunt volna?:$

am. mit csináljak ha megunt a csajom?

2009. máj. 21. 22:51
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerezz be egy olyan nőt aki nem mondja hogy akadj le róla hanem örömmel találkozik veled.
2009. máj. 21. 22:53
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én a nap 24 órájából kb. 16-ot a párommal töltök. Mi 3 éve vagyunk együtt. A véleményem: Vagy van valakije vagy tényleg un téged, amiben az a legszomorúbb hogy a mai 15-19 éves lányok tényleg hajlamosak hamar megunni a másikat, nekik még más a fontos. Ha akarsz taktikázz, ne keresd, várd meg míg ő hív, de én hagynám és szakítanék vele mert ez tényleg bunkóság volt amit írt..de még mekkora. Ezek után nem keresném és ha ő ír csak annyit írnék hogy nem érek rá..:) Biztos rossz most neked de fel a fejjel, sokkal jobb kapcsolatod lesz majd ezután ahol tényleg szerelmes lesz beléd a párod. És tényleg, gondolj bele ha szerelmes az ember akkor így viselkedik? Szerintem nem..

2009. máj. 21. 22:59
 9/11 anonim ***** válasza:
Ez a csaj hü**e pic*a
2009. máj. 22. 00:54
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

mi 8 éve vagyunk együtt, van 2 gyerekünk, de így is amikor elmegy a férjem dolgozni min.2* felhív, hogy hiányzunk neki.

Alig várjuk, hogy hazaérjen.

Ez a lány nem szeret téged, csak addig tart meg, ameddig nem talál mást.

Ilyen szöveg után tojnék rá.

Ne keresd, ne sms-ezz, semmi.Várd meg, míg ő keres, és akkor is tarts távolságot, nem kell mindent eltűrni.

Ez akárhogy is nézzük megalázó.

2009. máj. 22. 01:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!