Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szemerey kérdése:
Dilemma :I Tudsz róla, voltál már valakinek a háttérképe?
Figyelt kérdés
Most komolyan.. :o az mennyire normális ha valaki kiteszi valakinek az arcképét háttérnek? Nem rajzfilmfigurára, menő filmsztárokra,esetleg pucérkodó modellekre gondolok,akik eleve megtalálhatóak oldalakon háttérkép célzattal, hanem egy valós személyre akit "ismer",de nem szerelmesek, tehát szexuális és egyéb kötelék elvileg nincsen. De komolyan kérdezem!
Nekem még sosem volt FEJ háttérnek, és nem is tervezem :P
2012. jan. 2. 00:06
1/11 anonim válasza:
A kislányom arcképe van kint nekem.
2/11 anonim válasza:
nekem még telefonra sem futja ><
3/11 Csak 1 GyK user válasza:
Én asszem vtam 1x egy lánynak, de az elég lökött volt :P
4/11 anonim válasza:
Ahham. Egyszer egy srác megkérdezte, kirakhat-e engem háttérképnek? Mondtam, hogy tőlem azt csinál, amit akar.
5/11 A kérdező kommentje:
Kislány értem.. Ez családon belüli dolog. Nekem nincs gyerekem, és nem is tervezek a közeljövőben, szóval idegen a téma számomra, meg nagyon nem is értem.Keresztapám az pl. van, de őt nem szívesen bámulnám :I
2012. jan. 2. 00:12
6/11 A kérdező kommentje:
"nekem még telefonra sem futja ><"
azért neted van, szóval nem sajnálunk :)
2012. jan. 2. 00:13
7/11 anonim válasza:
kár pedig adományokat vártam volna :D
8/11 A kérdező kommentje:
Csak 1 GyK user:
szóval belebotlott az illető egy debilbe? :D éreztem is, hogy elég abszurd.
2012. jan. 2. 00:14
9/11 anonim válasza:
Egyszer engem is kirakott egy kis csaj. Van ez így.
10/11 A kérdező kommentje:
Megint más, ha jártok vagy akármi..
2012. jan. 2. 00:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!