Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van itt olyan lány aki szerelm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan lány aki szerelmet vallott egy fiúnak úgy, hogy nem jártak?

Figyelt kérdés
Mi lett belőle? Ha nem lett kapcsolat, akkor most milyen viszonyban vagytok? Ha valaki nem személyesen élte át hanem látott ilyen esetet azt is leírhatja..:-)
2012. jan. 1. 23:12
1 2 3
 21/23 anonim válasza:
Az én esetemben nem volt szó szerelemről, csak jól elvontunk, jókat beszélgettünk, azért valamilyen szinten közel kerültünk egymáshoz, aztán egyszer csak eltűnt. Pár nap múlva összefutottunk, de akkor már egy másik lány volt a barátnője. Hát azóta nem is beszéltünk, de ha találkoznánk maximum egy köszönés lenne. Nagyot csalódtam benne.
2012. jan. 2. 20:49
 22/23 anonim ***** válasza:

Szia!

Én 9 hónapja mondtam el egy srácnak, hogy szeretem. Ő azt mondta van valakije, ami kamu szerintem. Annyira láttam rajta, hogy tök zavarba jön és hazudik. Előtte sokat beszélgettünk, és úgy éreztem jól érzi magát velem, mert másokkal nem igazán beszélget, elég zárkózott. Ugyanazon a munkahelyen dolgounk. Mióta elmondtam neki kerül, és igyekszik elkerülni, hogy váletlenül kettesben maradjunk. Az égvilágon semmit sem szól hozzám csak köszön és látom már másokkal beszélget. Nehéz volt elfogadni ezt, hogy valszeg már sosem beszél majd velem, sokat sírtam emiatt, hisz naponta látom. Még az ünnepek előtt történt valami, ami miatt tök kiborultam. Valamit mondtam neki, csak munkaügy volt és ő annyira bántóan válaszolt, mint ahogy az ember a kutyájával sem beszél. Totál kiborultam és meg is mondtam neki, hogy ez a hangnem sok... Akkor elnézést kért, de nekem annyira rosszul esett , hogy a napokban már nem is köszönök neki.Tudtok valamit javasolni nekem, hogy ez a viszony kicsit javuljon?

2012. jan. 3. 22:20
 23/23 anonim válasza:
velem is törtán már ilyen. a srác nemsokkal utána elment a suliból ( nem emiatt), és ritkán találkozunk, de ő normálisan viselkeduk, én is próbálok, de kicsit feszengek a közelében
2012. máj. 2. 19:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!