Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan lány aki szerelmet vallott egy fiúnak úgy, hogy nem jártak?
Szia!
Én 9 hónapja mondtam el egy srácnak, hogy szeretem. Ő azt mondta van valakije, ami kamu szerintem. Annyira láttam rajta, hogy tök zavarba jön és hazudik. Előtte sokat beszélgettünk, és úgy éreztem jól érzi magát velem, mert másokkal nem igazán beszélget, elég zárkózott. Ugyanazon a munkahelyen dolgounk. Mióta elmondtam neki kerül, és igyekszik elkerülni, hogy váletlenül kettesben maradjunk. Az égvilágon semmit sem szól hozzám csak köszön és látom már másokkal beszélget. Nehéz volt elfogadni ezt, hogy valszeg már sosem beszél majd velem, sokat sírtam emiatt, hisz naponta látom. Még az ünnepek előtt történt valami, ami miatt tök kiborultam. Valamit mondtam neki, csak munkaügy volt és ő annyira bántóan válaszolt, mint ahogy az ember a kutyájával sem beszél. Totál kiborultam és meg is mondtam neki, hogy ez a hangnem sok... Akkor elnézést kért, de nekem annyira rosszul esett , hogy a napokban már nem is köszönök neki.Tudtok valamit javasolni nekem, hogy ez a viszony kicsit javuljon?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!