Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van itt olyan lány aki szerelm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan lány aki szerelmet vallott egy fiúnak úgy, hogy nem jártak?

Figyelt kérdés
Mi lett belőle? Ha nem lett kapcsolat, akkor most milyen viszonyban vagytok? Ha valaki nem személyesen élte át hanem látott ilyen esetet azt is leírhatja..:-)
2012. jan. 1. 23:12
1 2 3
 11/23 Solarian ***** válasza:
Miért kérdező mióta ez a helyzet?
2012. jan. 1. 23:58
 12/23 anonim ***** válasza:
2 éve ismerjük egymást. Kb egy éve mondtam el neki, hogy szeretem. Akkor kiderült, hogy nem kölcsönös, ő kérte, hogy maradjunk barátok. Én is akartam, ohgy legalább mint barátot ne veszítsem el, de már nem működik.
2012. jan. 2. 00:01
 13/23 A kérdező kommentje:
Hát nálam már 2,5 éve tart, 1,5 éve mondtam meg neki hogy szeretem...szóval szinte ugyanaz mint az előttem írónak, az is, hogy maradjunk barátok...csak én nem tudok mit kezdeni vele...napi kapcsolatban vagyunk, és mindig máshogy viselkedik. Néha alig szól hozzám, néha olyan mintha csak sima ismerősök lennénk, néha meg átbeszéljük a napot, közös programot csinálunk. Nem tudom ő mit gondol, de nekem ez annyira összetett, mert egyrészt imádok vele lenni, másrészt meg borzasztó ha mondjuk kettesben vagyunk, megőrülök. Ilyenkor további őrültségeken gondolkodom, aztán eszembe jut, hogy ő ezt nem akarná...
2012. jan. 2. 00:10
 14/23 anonim ***** válasza:

Hát nekem kétszer volt ilyen és egyik se jött össze...

Az első srác azt mondta hogy neki más tetszik... Utána nem igazán beszéltünk...:/

A másik egy nálam 4 évvel idősebb srác volt... Ő kedvesen közölte hogy van barátnője és vigasztalt... Nagyon rossz mert ráadásul családi barát és találkozunk a szülőknek hála.. Ő nem zavartatja magát, olyan mint előtte... Viszont nekem iszonyú nehéz.. ://

2012. jan. 2. 00:15
 15/23 Solarian ***** válasza:
Szerintem kérdezd meg akkopr kerek perec hogy mi az ég haragját akar.
2012. jan. 2. 00:19
 16/23 A kérdező kommentje:
Azt kéne, de nem merek vele komoly dolgokról beszélni. Mármint szerelmi dolgokról. Egyszer történt meg, akkor se tudtuk normálisan beszélni. Fél évig hozzám se szólt utána. Akkor sikerült valahogy kinyögni ezt a barátkozós szöveget, azóta hiába bármilyen viselkedés, nem merek beszélni vele róla mert félek, hogy megint ez lenne a vége. Én még mindig várok rá, hogy egyszer majd ő is hasonlóan érezzen, tudom, hogy szánalmas...
2012. jan. 2. 00:22
 17/23 anonim ***** válasza:
Dettó.
2012. jan. 2. 00:24
 18/23 A kérdező kommentje:
Látom, nagyon hasonlít a helyzetünk :S
2012. jan. 2. 00:33
 19/23 anonim válasza:
Az esetemben úgy alakult, hogy barátok voltunk, ő szerelmet vallott, én összezavarodtam, mert én is nagyon szerettem, de nem éreztem, hogy ez működhetne, ezért elutasítottam. Továbbra is barátok maradtunk, de sok konfliktus volt köztünk..főleg a háttérben ebből adódóan. Azóta neki lett egy barátnője s én meg ekkor döbbentem rá, hogy mennyire is fontos, hogy én valójában sokkal többet érzek, mint barátság, szeretem őt. Bevallottam neki ( igen, voltam olyan aljas, hogy még így is bevallottam, hogy tudtam, van barátnője, de nem akarom elveszíteni és tudom, hogy a szívének egy része az enyém :( ) azóta én szenvedek a 'kis' bánatommal, ő pedig nem tudom. Nem tudom, hogy mit érez..hogy van-e még remény a számomra.. :(((((((
2012. jan. 2. 00:35
 20/23 anonim ***** válasza:
van de csak SMS-ben.Baráti a viszonyunk.
2012. jan. 2. 11:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!